Posle 450 penzionera naprednjaci u kampanji častili oko 250 meštana okolnih sela FOTO

Posle žurke za 450 penzionera u jednom elitnom gradskom restoranu, iz Gradskog odbora SNS u Vranju pohvalili su se na svom Fejsbuk nalogu da su tokom predizborne kampanje organizovali još jedno okupljanje u Ranutovcu za meštane sela Bresnica, Moštanica, Ranutovac, Suvi Dol i naselja Raška u Vranju.

Naprednjaci su objavili da su u organizaciji Gradskog odbora SNS Vranje meštani pomenutih sela "doživeli sate sevdaha i meraka, uz pesmu i igru kakva i priliči Vranju i Vranjskoj Banji koji ne staju".

"Nosilac liste Aleksandar Vučić - Vranje ne sme da stane i predsednik Privremenog organa Grada Vranja Slobodan Milenković poručio je prisutnima da 17. decembra biramo povratak u prošlost ili sigurnim koracima gradimo budućnost uz Aleksandra Vučića i napredak Srbije", navodi se na stranici vranjskih naprednjaka na Fejsbuku.

Dodaje se da je u restoranu u Bresnici bilo "više od 250 simpatizera Srpske napredne stranke Vranje, među kojima i članovi koalicionih partnera".

"Unapred se slavilo i opet će se slaviti ono čemu rezultati rada stranke na vlasti vode, kao da najavljuju uvertiru svega što nam predstoji nakon 17. decembra, pobedu napredne političke opcije.

I kako i priliči južnjacima, veče su organizatori obeležili trubačima, jer kako bi i slavili bez njih", poručili su naprednjaci.

Nije navedeno ko je platio "sate sevdaha i meraka", uz trubače u bresničkom restoranu, ali se naglašava da je druženje organizovao SNS.

Organizacija i za Poljančane

Ovih dana funkcioneri Gradskog odbora SNS Vranje družili su se sa za bogatom trpezom sa meštanima sela Vlase, Golemo selo i Drenovac na području Poljanice.

"I ovom prilikom, poslata je poruka zajedništva i podrške Srpskoj naprednoj stranci i daljem razvoju Srbije.

Radom i ostvarenim rezultatima, čuvamo poverenje građana Vranja", poručili su naprednjaci u vezi sa ovim događajem i objavili nekoliko fotografija, ali nisu operisali brojem prisutnih članova u simpatizera.

Komentari

Које бруке ама ови оће да изгубе изборе

Gradsko rukovodstvo slavi sa građanima i simpatizerima sve ostvarene uspehe. Ali i razgovara i osluškuje šta još može i treba u budućem periodu uraditi. Gradsko rukovodstvo SNS-a je uvek sa i uz narod! Živelo Vranje! Vranje ne sme da stane!

Znači dogorelo do nokata pa morate ićem i pićem da potkupljujete svoje. Haha.
Gotovi ste

Najnovije vesti