Poslanik Nikolić: Otkazati gej paradu u Beogradu

Dragan Nikolić Nika, narodni poslanik Zavetnika iz Vranja, zatražio je od državnog vrha, "u ime svih građana Vranjskog okruga, bez obzira na nacionalnu, versku ili političku pripadnost", "da otkaže" gej paradu u Beogradu.

"Tako bi nas sve spasili večite sramote pred pokolenjima.

Organizovanje parade srama, koju neki besramno nazivaju paradom ponosa u ponosnom i slobodarskom Beogadu u trajanju od nedelju dana, uz posete učesnika parade školama, vrtićima, verskim objektima i državnim institucijama, predstavljalo bi skandal bez presedana, izazvalo veliko uznemirenje i zgražavanje ogromnog dela javnosti Srbije", naveo je Nikolić.

Ova parada, smatra on, direktno je uperena protiv svih tradicionalnih vrednosti građana Srbije".

"Predstavlja atak na porodicu, degradiranje uloge oca i majke, svih verskih, vekovima utemeljenih pravila i verovanja, s ciljem razaranja vrednosnih kriterijuma i osnovnih ljudskih normi.

Molim predsednicu Vlade Anu Brnabić, kao vranjskog zeta, da poradi na tome da nas poštedi ove parade, a da svoje seksualno opredeljenje upražnjava neometano u svojoj spavaćoj sobi bez suvišnih svedoka.

Neko iz vladajućih struktura je istakao veliku finansijsku korist za Srbiju od održavanja ove manifestacije.

Gospode Bože, pomozi mu!

Javno obećavam da prilažem 1.000 evra u državnu kasu, a verujem da će to učiniti i mnogi drugi građani, samo da članovi naših porodica, naša deca i unuci ne budu suočeni sa ovim zlom i nemoralom.

Da im omogućimo da se normalno, a u skladu sa prirodom i njenim zakonima razvijaju, formiraju porodice, budu tate i mame svojoj deci na ponos i diku svojih roditelja i svih nas.

Ne brukajmo pretke da bi se potomci ponosili nama", naveo je poslanik Nikolić u pisanom saopštenju od ponedeljka.

Komentari

Gospodin Nikolić ima više nego dvostruke aršine u vezi sa gej paradom. Zašto? Zato što, prvo i najvažnije, Brnabić nije jedina gej osoba u vladi! Zatim to što ona "to radi u svoja četiri zida" i "pošteđuje nas njene intime" uostalom kao i svi otali učesnici gej parade jer i oni "to" ne rade na ulici, pred "visoko moralnom" populacijom koja ih ne podnosi, nije nikakav argument. Zatim ne proziva Brnabić da je u vlast ušla na talasu velikog broja glasova upravo gej populacije kojoj je javno obećala regulisanje njihovih prava pred zakonom! Taj deo uređivanja pravosuđa je, potom, deo Evropske agende za pristup EU, jer da nije gej u Srbiji nikad ne bi bila premijer! Zatim usvojili su dete, što po našem pravu nije dozvoljeno gej partnerima (gospodin Nikolić kao advokat valjda to zna), dok ostali gej parovi o tome mogu samo da sanjanju. Zatim njena gej partnerka radi i visoko je cenjena tamo gde radi, dok ostali pripadnici gej zajednice ne smeju čak javno ni da kažu da podržavaju, a kamoli da su pripadnici te iste zajednice jer onda od posla ništa! Brnabić i njena partnerka se pojavljuju na javnim skupovima, đuskaju na koncertima, pijuckaju koktele na partijima, letuju gde hoće i nikome se ne povraća kad ih vidi i ne kriju malu decu od njih, čak su tabloidi oduševljeni njenim izglednom pa imamo naslove tipa "Premijerkina partnerka iskidala stajlingom", "Džoni Dep oduševljen premijerkinom partnerkom" itd. itd. Pa pre samo nekog vremena ste na istom ovom portalu, gospodine Nikoliću, izjavili da ćete biti poslanik koji će se boriti za prava svih građane! O čemu vi gospodine Nikoliću upšte pričate?
Šta ja lično mislim o gej populaciji građane savršeno ne interesuje i ne treba da ih interesuje, jer ko sam ja - nisam ni poslanik, ni premijer, niti na bilo koji način o nečemu odlučujem u vlasti. Ali me itekako interesuje ugrožavanje ljudskih prava i sloboda iz ma koje oblasti, kao i stavovi ljudi koji su od nekoga izabrani (od mene glas niste dobili) da ta prava obezbede i garantuju da diskriminacije ne sme biti! Gospodine Nikoliću upravo ste, ušavši u već po ko zna koji put i u ko zna već kojem dresu, u skupštinske klupe, sve to pogazili. Sramota!

Najnovije vesti