Poraz Vranjanaca u vrlo važnoj utakmici: Dinamo - IMT 1:3 VIDEO

Uprkos tome što su najavljivali pobedu protiv IMT-a na svom terenu u Vranju u "utakmici biti ili ne biti" za opstanak u ligi, fudbaleri FK Dinamo Vranje poraženi su u nedelju u 20. prvenstvenom kolu od gosta iz Beograda sa 1:3 (1:1).

Stvari se od početka nisu dobro razvijale po Vranjance.

Gosti su rano poveli, već u 13. minutu golom Vladimira Lučića, a sve što je Dinamo uspeo je da izjednači petnaestak minuta kasnije preko Davora Nedeljkovića (27. minut).

Nerešenim rezultatom otišlo se na odmor, ali je IMT već u drugom minutu nastavka utakmice poveo golom Ognjena Dimitrića, da bi gosti u 63. minutu golom iz jedanaesterca otišli na dva gola prednosti za konačnih 1:3, a strelac je ponovo bio Dimitrić.

Vranjanci i to malo prilika što su imali na utakmici nisu iskoristili, dok je gost uglavnom dominirao i u finišu osim pogođene prečke imao još izglednih šansi za ubedljiviji trijumf.

Dinamo je posle ovog kola ostao na 18 bodova i zauzima šesnaestu poziciju na tabeli Prve lige.

Iza njega su samo Zemun i Sloga iz Kraljeva (ekipe koje su u ovom kolu osvojile po bod) sa po 16 bodova.

Vranjanci će u narednom kolu gostovati jedanaestoplasiranim Trajalu u Kruševcu.

Komentari

Pakuj kofere Anticu. Koliko love primas ti i porodica Antic od Dinama? Gde su rezultati? Ko je kriv? Braca Toncev jel da? Mozda Stanislav? Ma da nije Vlada Toncev? Ma mozda je Stojan Toncev? Pa garantovano je neko kriv za danasnji poraz. U Jelasnicu. Nego dobro, 2021. derbi u Alakincu FK Alakince - DK Dinamo.

Novica Tončev kriv za poraz

Najnovije vesti