Pomoćnik komandanta Kopnene vojske obišao jedinice kod Dobrosina

Vranje - Pomoćnik komandanta Kopnene vojske za operacije pukovnik Dejan Petković obišao je pripadnike Vojske Srbije na području Kopnene zone bezbednosti (KZB) koji svoje zadatke realizuju u zoni odgovornosti Baze Dobrosin i posednutog objekta Tašlak kod Bujanovca.

"Tokom obilaska, pukovnik Petković se uverio da je stanje na ovim objektima na zahtevanom nivou i da su pripadnici Kopnene vojske spremni, motivisani i potpuno obučeni za sprečavanje nelegalnih prelazaka administrativne linije i kontrolu KZB, kako bi se osiguralo mirno i bezbedno okruženje za sve građane u ovom delu Republike Srbije", saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

S ciljem kontinuiranog praćenja aktivnosti u Kopnenoj zoni bezbednosti, dodaje se u saopštenju, "najodgovornije starešine Generalštaba Vojske Srbije i Kopnene vojske redovno obilaze jedinice Vojske Srbije angažovane na realizaciji zadataka duž administrativne linije sa Kosovom i Metohijom".

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...