Pomoć bez granice dostavlja hranu meštanima vranjskih sela

Volonteri Udruženja Pomoć bez granice nastavili su da dele pomoć ugroženom stanovništvu na području Vranja i okoline i u najnovjijoj akciji podelili pakete pomoći u selima na području Poljanice.

Obišli su sela Vlase, Golemo selo, Studena, Uševce, Roždace, Gradnja i Drzgovica u tom kraju i podelili pakete pomoći sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu.

Oni su pretodnih dana obišli i sela Lukovo i Tibužde i uručili pakete ljudima koji su od udruženja zatražili pomoć u vidu paketa sa životnim namirnicama.

- Jedan broj volontera odazvao se i na poziv naših sugrađana sa teritorije grada Vranja.

Pružićemo pomoć svima kojima je ona potrebna bez obzira na to gde žive, jer su nama sve ugrožene porodice podjednako važne - poručuju iz ovog udruženja.

Svaki paket sadrži osnovne životne namirnice i dezinfekciona sredstva koji su nam sada najpotrebniji u borbi protiv koronavirusa.

- Uz pomoć naših volontera ostaćemo i nadalje dostupni za sve naše građane, čak i nakon završetka borbe sa virusom COVID-19.

Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli da obezbedimo namirnice i time pokazali da nam je moralna obaveza da se u ovim teškim trenutcima međusobno solidarišemo - navode iz "Pomoći bez granice".

Iz udruženja naglašavaju da su njihove usluge za sve građane besplatne i da mogu da im se obrate svakog dana u vremenu od 8 do 15 časova na broj telefona 064/40 31 703.

Najnovije vesti