Političari na lokalu glasaju od jutarnjih sati FOTO

Političari iz Vranja od ranih jutarnjih sati glasaju na biralištima u Vranju, gde se kao i u ostalim gradovima u Srbiji održavaju lokalni i parlamentarni izbori.

Dejan Manić kandidat za narodnog poslanika Jedinstvene Srbije, glasao je na biračkom mestu broj 6. u prostoriajama Crvenog krsta u Vranju.

Slobodan Petrović, kandidat za narodnog poslanika koalicije Srbija protiv nasilja, glasao je u jutarnjima satima na biračkom mestu br. 27 u naselju Raška.

Sliku sa glasačkog mesta u Karingtonki na svom Fejsbuk profilu objavio je i Slobodan Milenković, predsednik Privremenog organa grada Vranja i potpredsednik SNS-a.

Dragana Savić Đorđević, kandidatkinja za narodnog poslanika sa liste Srbija protiv nasilja glasala je na biračkom mestu br. 16. na Pedagoškom fakultetu.

Glasali su na svojim biračkim mestima kandidat za poslanika SNS-a Goran Nikolić, članica Privremenog organa i donedavna zamenica gradonačelnika Zorica Jović.

Ukupan broj birača na teritoriji Vranja je 68.295, a od ovog broja 7.979. birača su sa teritorije gradske opštine Vranjska Banja.

Za učešće na vanrednim parlamentarnim izborima prijavljeno je 18 lista sa ukupno 2.817 kandidata, predloženih za 250 mesta u parlamentu.

Na lokalnim izborima u Vranju je 7 lista, sa 345 kandidata za odbornike u Skupštini grada Vranja.

Glasački listići za parlamentarne izbore su boje kajsije, a za lokalne roze boje.

Najnovije vesti