Policija u subotu zatvara ulice zbog utakmice Dinamo - Voždovac

Vranjska policija zatvoriće u subotu 20. aprila za saobraćaj ulice u neposrednoj blizini Stadiona Jumko zbog prvenstvene utakmice drugog kola plej aut faze Super lige između Dinama i Voždovca, saopšteno je iz vranjskog kluba.

Ulice Omladinskih brigada i 11. Kongresa biće zatvorene za sve kategorije vozila u vremenskom periodu od 14 do 18 časova.

Iz kluba poručuju da će navijači i simpatizeri dva kluba koji dolaze da gledaju utakmicu moći da parkiraju svoja vozila na parkingu kod Sportske hale u Sportskom centru.

- Policijska uprava u Vranju obaveštava javnost da će dva sata pre početka, u vreme odigravanja, kao i dva sata nakon završetka fudbalske utakmice biti zatvorene za saobraćaj ulice 11. Kongresa i Omladinskih brigada.

Na mestima gde će biti zatvoren saobraćaj biće prisutni saobraćajni policijski službenici koji će regulisati normalno odvijanje saobraćaja sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom - saopšteno je iz policije.

Besplatan će biti ulaz na utakmicu, najavljuju iz kluba, a svi zainteresovani svoje karte za predstojeću utakmicu mogu preuzeti u prostorijama Turističke organizacije Vranje na gradskom šetalištu.

- Naglašavamo da karte moraju biti preuzete iako su besplatne, bez karata nema ulaza na stadion – navodi se u klupskom saopštenju na Fejsbuku.

Deca do 12. godina moći će da uđu na stadion bez karata.

Najnovije vesti