Pokret socijalista Vranja: Bestidni napadi na Aleksandra Vulina

Pokret socijalista Vranja u utorak je saopštenjem za medije najoštrije osudio, kako se kaže, "još jedan sraman i bestidan čin protiv osnivača stranke Aleksandra Vulina, objavljivanjem crne slike sa potpisom in memoriam".

Saopštenje prenosimo u celosti.

"Ovakav način izražavanja političkih stavova budi u čoveku sve najgore osobine i svako ko je odgovoran u lancu činjenja ovog krivičnog dela mora biti pronađen po hitnom postupku i sankcionisan na najtežu moguću kaznu u skladu sa zakonom.

Jer, ovakv čin ujedno predstavlja nastavak kampanje koja se vodi protiv same države i predsednika Aleksandra Vučića i njegovih najlojalnijh ljudi.

Nalogodavci ovakve politike pokazuju da je suština za koju se oni bore nesaglediva mržnja prema čoveku koji čvrsto stoji uz Aleksandra Vučića svih ovih godina i daje bezrezervnu podršku, a to je Aleksandar Vulin.

Pokret socijalista Vranja daje apsolutnu podršku svom osnivaču i poručuje svima da naša partija nikada neće promeniti stranu i vrednosti za koje se bori Aleksandar Vulin.

Zato će Pokret socijalista još čvršće nastaviti sa odlučnom borbom zajedno sa Srpskom naprednom strankom za bolju i slobodnu, ekonomski jaku i vojno neutralnu Srbiju, za Srbiju socijalne pravde i jednakosti.

Pozivamo nadležne organe da hitno preduzmu sve zakonske mere u pronalaženju krivaca, jer crtanje mete na glavi Aleksandra Vulina ne predstavlja samo gnusnu šalu i besraman čin, već najekstremniji vid političkog delovanja, a nastavak ovakvih događaja i udar na samu državu", piše u saopštenju Pokret socijalista Vranja.

Najnovije vesti