Pokret slobodnih građana: Bulatoviću, prvo vi izađite iz mišje rupe

Pokret slobodnih građana (PSG) Vranja poručio je u ponedeljak saopštenjem narodnom poslaniku i lideru vranjskog SNS-a Slaviši Bulatoviću da bi najpre trebalo da "ličnim primerom koalicionim partnerima demonstrira hrabrost, pre nego što ih pozove da izađu iz mišjih rupa".

Saopštenje prenosimo u celosti.

- Narodni poslanik SNS-a Slaviša Bulatović, u nedavnom gostovanju na jednoj od naprednjačkih televizija, požalio se građanima Vranja kako koalicioni partneri koji participiraju u lokalnoj vlasti ne brane ni njega, ni druge funkcionere Srpske napredne stranke u Vranju.

Poštovani narodni poslaniče, koalicioni partneri vas ne brane jer za takvu odbranu, jednostavno rečeno, nisu dovoljno stručni.

Odbranu koja će vama i vašima uskoro biti potrebna pružaju profesionalci kojima je to posao, a oni se u odgovarajućim postupcima pred sudom nazivaju braniocima.

Inače, ovaj narodni poslanik, koji svoje koalicione partnere naziva miševima, široj javnosti postao je poznat po stupidnoj rečenici "za one koji me ne znaju ja sam Bulatović Slaviša, a i za one koji me znaju ja sam isto Bulatović Slaviša" (doduše tada je bivstvovao u jednoj drugoj, manje naprednoj partiji).

Od kako je na funkciji narodnog poslanika Slaviša Bulatović postao je prepoznatljiv po tome što građane naziva idiotima i bitangama, a od pre par dana postaje poznat i po pentranju na geleriju koja se nalazi na autoputu, kako bi okačio mušemu sa likom svog predsednika, ugrožavajaći na taj način bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Ovakvim svojim postupcima ovaj narodni poslanik zapravo pokazuje kako ne treba da se ponaša jedan narodni poslanik.

Vranjanci će narodnog poslanika Bulatovića pamtiti i kao najveću političku kukavicu (naravno posle njegovog predsednika), jer od kako je na funkciji ne sme da izađe na TV duel ni sa jednim pripadnikom opozicije, niti sa bilo kojim neistomišljenikom.

Strah gospodina Bulatovića od TV duela je delom i razumljiv, jer bi se u istom suočio sa mnoštvom nezgodnih pitanja - o procentima, dilovima i sumnjivim stranačkim poslovima, stranačkom zapošljavanju, neradu, ćutanju, čitanju napisanih sastava, glasanju na zvonce...

Zato, gospodine poslaniče, pre nego što ohrabrite vaše koalicione partnere da izađu iz mišje rupe, prvo vi pokažite i dokažite da se ne plašite i zakažite politički duel sa bilo kojim predstavnikom opozicije, u bilo koje vreme i na bilo kojoj od vaših stranačkih televizija.

Jedini uslov je da program, tom prilikom, ide uživo.

Sigurni smo da ćete i u tom duelu, kao i obično, biti i brži i jači i bolji, te sa nestrpljenjem očekujemo vaš poziv - navodi se u saopštenju vranjskog PSG-a.

Najnovije vesti