Pojedine ulice u Vranju zatvorene za saobraćaj zbog radova

Nekoliko važnih saobraćajnica u užem gradskom jezgru Vranja u sredu su zatvorene za saobraćaj zbog radova na popravci kolovoza, saopšteno je iz JP Urbanizam i izgradnja Vranja.

Kako je saopšteno zatvorena je za saobraćaj Ulica Kralja Milana, od raskrsnice sa Ulicom Narodnog heroja do raskrsnice sa Sutjeskinom.

Zbog radova na kanalizacionoj mreži zatvorena je Zmaj Jovina od raskrsnice sa ulicama Cetinjskom i Narodnog heroja do raskrsnice sa Ulicom Kneza Miloša.

Zbog radova koji se obavljaju u Ulici Narodnog heroja ona će u narednom periodu biti povremeno zatvorena za saobraćaj.

- Građani se mole da koriste alternativne saobraćajnice - navode iz Urbanizma.

Zbog radova na saobraćajnici zatvorena je saobraćaj i Ulica Bore Stankovića, od raskrsnice sa ulicama 1. maj i Esperanto do raskrsnice sa ulicom Nemanjinom.

- Zbog radova na rekonstrukciji Gradskog parka najstrožije je zabranjeno parkiranje na trotoaru u Ulici Kneza Miloša i Zmaj Jovinoj.

Zbog radova na rekonstrukciji zaštitne ograde Bujkovskog mosta u narednim danima biće ograničeno korišćenje dela saobraćajnice Nemanjine u zoni radova.

Pozivamo građane da nam na broj dežurnog telefona JP Urbanizma 017 404 275, 017 404 274 ili na e-mail [email protected] dostave informacije o svim uočenim oštećenjima na kolovozu i putnom zemljištu, kao i zahteve za izmenu i održavanje javne rasvete - poručili su iz ovog javnog preduzeća.

Komentari

Sramota.Da li smo mi ljudi 9 reda posto zivimo u Donje Vranje,4 god ne mozete da asvaltirate rupu u ul Nevesinjskoj koju je Vodovod napravio.Sramota.

Najnovije vesti