Pogledajte TV debatu Kontekst sa kandidatima za poslanike: Nikolić, Mitrović i Manić VIDEO

Kakav je bio njihov učinak i koji su efekti poslaničkog angažmana trojice narodnih poslanika sa juga, kakvi su njihovi politički planovi za naredni period i zašto su se opet kandidovali, kakav je njihov pogled na aktuelan politički trenutak i predizbornu kampanju, šta vide kao presudno za predstojeće lokalne i parlamentarne izbore u Srbiji, kako ocenjuju stanje i šta predlažu za unapređenje lokalne politike i političke scene na lokalu, pogledajte u petoj po redu TV debati serijala Kontekst.

Govore: Dragan Nikolić Nika iz Vranja (koji je bio poslanik Zavetnika, pa se pre nekoliko dana vratio u SNS i sada je kandidat za poslanika na listi Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane), Nenad Mitrović iz Vladičinog Hana (potpredsednik Demokratske stranke i poslanički kandidat liste Srbija protiv nasilja) i Dejan Manić iz Vranja, potpredsednik Jedinstvene srbije (JS) i, takođe, poslanički kandidat na listi Ivica Dačić - premijer Srbije.

Voditeljka emisije je novinarka Milica Dejanović.

Ovo je peta u nizu TV debata u okviru serijala Kontekst, u produkciji medijskih kuća Vranje News i Televizije Info puls.

Komentari

Poruka za buduce poslanike: Vratiti Vranju mesto gde mu je i bilo po licnim dohocima do 2000te.Dovesti NOVE zdrave investitore.Rešiti problem Vranjskih gubitaša koji ne plaçaju svoje obaveze prema radnicima i društvu. Time bi se punio budzet Grada.Postaviti prave ljude na pravom mestu I krenuti u vracanju sjaja Gradu kome sada mnogo što šta nedostaje.

SRAM VAS BILO!

Najnovije vesti