Pobeda rukometaša: Mokra Gora - Vranje 28:29 VIDEO

Rukometaši Vranja 1957 porazili su na gostovanju Mokru Goru iz Zubinog Potoka sa 28:29 (15:14), u utakmici 6. kola Super B lige Istok - Zapad, koja je odigrana u dvorani Pendik u Novom Pazaru.

Vranjanci su u prvom poluvremenu uglavnom imali prednost od dva do tri gola, sve do 28. minuta kada su domaćini stigli do egala (13:13), a potom u poslednja dva minuta i preokrenuli rezultat na 15:14 i sa golom prednosti otišli na odmor.

U drugom delu igre domaćin je uglavnom vodio sa golom do dva razlike, ali Vranjanci u 40. minutu stižu do izjednačenja (20:20) i od tog momenta preuzimaju konce igre u svoje ruke.

Vođstvo su držali do kraja utakmice, a domaćini u poslednjem minutu uspevaju da stignu na gol razlike, ali ne i da postignu nešto više od toga.

U ekipi Vranja najraspoloženiji za igru bio je Marko Ivančević sa 8 golova, po 6 su postigli dvojica Nikola, Bečejac i Perović, a po 4 Stefan Pavlović i Aleksandar Ćirić.

Jovan Ristić jednom se upisao u listu strelaca.

Kod domaćih je odskočio kapiten Nemanja Aleksić sa 11 postignutih golova.

Goč Merkur iz Vranjačke Banje i dalje je lider na tabeli Super B lige Istok - Zapad sa svim pobedama - 12 bodova iz šest kola.

Vranjanci su peti sa 8 bodova i odnosom pobeda i poraza od 4:2.

U narednom kolu dočekaće u Sportskoj hali u Vranju osmoplasiranu Loznicu.

Ceo tok meča možete pogledati u nastavku.

Komentari

Bas ima Vranjanaca, na prošloj utakmici dali smo od 28 gola 3 gola. Sad vidan napredak od 29 gola, dali Vranjanci 5 gola.
Bas veliki napredak. Da ne bese ovaj iz Leskovac, tese bude kuku le le. Ali, pobedi se u zube ne gleda, svaka cast samo napred, cestitamo.

Od ulaska u veci rang nema nista?

Kako vas nije sramota da ovde lecite vase sujetne i dosadne zivote? Ekipa je vezala 3 pobede kakve da su, pobede su, i da li ste kompetentni da komentarisete ulazak u arkus ligu? Smatram da vecina Vranjanaca ovde pljuje i zelii lose klubu zbog nekih licnih sukoba sa klubom a da trener i igraci nemaju veze sa tim, zato ponavljam, lecite komplekse na drugom mestu. Ne vidim poentu da se krijete iza ovih laznih meilova kako bi izneli svoje misljenje, a taman posla da se pohvali rad i napredak ekipe. I jos jedna stvar: da li je bitno ko je koliko dao golova i odakle su igraci? Rukomet je kolektivan a ne individualan sport i na kraju utakmice bitna je pobeda ili poraz a ne broj golova j ko ih je dao! Napred Vranje

Jadno je koliko vas dodje na tribinu da se sladi makar jednim slabim segmentom igre na utakmici… ne mogu da shvatim cemu tolika zavist i zloba u ljudima? Sport je lepa stvar i mislim da ako dodjete da navijate za poraz da niste uopste dobrodosli jer zapamtite NIKAD NE ZNATE KO SEDI NA TRIBINAMA I SVE SE CUJE!!!!
Sram vas bilo jos jednom sve, umesto da pruzite podrsku ovoj deci koja se bore i zele da budu deo neceg lepog vi ovde prosipate komplekse i probleme sa upravom koji su ocigledni a nikoga ne zanimaju

Ne razumem ni vas sa portala zasto niste napisali da ekipa deli isti broj bodova kao drugoplasirani, i polako ali sigurno ide ka vrhu tabelwnego pokusavate da “spustite” ekipu na neki nacin. Prosle nedelje ubedljiva pobeda ekipe Vranje, nigde ni jedna vest nije bila. Zasto pitam??? Skupite se ovde kao lesinari da komentarisete

Da tacno je izgubili smo dve bitne utakmice , kuci od lidera na tabeli ekipe Goca i u gostima od slabog Vlasotinca.Ali smo pobedili uz obilatu pomoc sudija Belu Palanku i Mokru Goru.
Realno je da ovi igraci koji su sa strane nemaju kvalitet za prvo mesto.Ali ako je cilj da u Halu ima positiono od po 50 gledalaca i iz gradskog budzeta se placa skupi sekretarijat kluba,tata,stric i sin , igrac sumnjivih kvaliteta za rukomet od 45 godina onda to nije uredu.
A koliko sam upoznat tacno je da su na zadnje dve utakmice postignuta 57 gola i ispada da su igrom slucaja,Vranjanci postigli simbolicnih 8 komada.Sto je malo,malo je.
U svako slucaju samo napred druzino.

Da ste kopetentni da dajete misljenja o klubu verovatno bi bili u upravi kluba ali eto…niste i sada samo mozete da sedite kuci i brojite golove…jadno.
Opet ne vidim cemu potreba da se krijete iza ovih profila da bi iznosili negatvno misljenje, dodjite na tribinu i glasno kazite da svi vidimo ko je toliko nezadovoljan svojim zivotom da se bavi tudjim poslom!!!

Rukomet je bio ponos grada Vranja,vise to nije ,nazalost

Dok zeljno cekamo uspeh nasih mladih rukometasa, pitanje za koji ce morati nekada da se da odgovor - kada ce biti redovna Skupstina kluba jer je ova Uprava u nelegalnom statusu vec pola godine. Ne sme da funkcionise u ovom obliku. Ili ste mozda u skrivenim prostorijama imali neku tajnu veceru, napravili zapisnik i slavili. Javite se i odgovorite zasto nema Redovne Skupstine.

Kao neutalni posmatrac svega sto se desava skoro u svim klubovima smatram da ovo treba pod hitno zaustaviti. Nekoliko fudbalskih klubova u zadnjoj ligi, kosarka, odbojka, rukomet u dubokoj krizi.Ovo sa rukomet je strasno.Ko dozvoljava da se toliko novca izdvaja u taj sport,tu nesto nije u redu.

Koga mi gledamo,koji klub gledamo,trener sa strane ,igraci sa strane a publika domaca,sta je to...

Niko ih ne gleda ali primaju platu i to ne malu.

Najnovije vesti