Pobeda Dinamo Juga u derbiju, iz Torpeda bi što pre da zaborave utakmicu

Fudbaleri novoosnovanog FK Dinamo Jug pobedili su kao gosti sa 0:2 (0:0) tim Torpeda 1973 u gradskom derbiju, koji je odigran u sklopu 11. kola Pčinjske okružne lige na Gradskom stadionu u Vranju.

Petar Stojković doveo je Dinamo Jug u vođstvo u 70. minutu iz penala, a prednost je duplirao i konačan rezultat meča postavio Nikola Vojinović u trećem minutu nadoknade vremena.

Iz Torpeda, koji je u ovoj utakmici formalno bio domaćin, čini se da iz raznoraznih razloga žele da što pre ostave ovu utakmicu iza sebe.

Trener i kapiten Predrag Ristić prokomentarisao je kratko za Vranje News da se ekipa Dinamo Juga "bolje snašla u teškim uslovima za igru, na terenu prekrivenom vodom".

Kada je reč o rezultatima preostala dva vranjska kluba, "stari" Dinamo (FK DInamo Vranje) pobedio je kao domaćin ekipu Mladosti iz Suvojnice sa 3:0, dok je Radnički 2021 doživeo težak poraz kao gost u Vranjskoj Banji od lidera Mineralca sa 6:0.

U ostalim utakmicama 11. kola bujanovački BSK pobedio je Vihora iz Žbevca sa 4:3, Levosoje je kao domaćin ubedljivo savladalo Južnu prugu iz Stubla sa 4:0, a Mladost u Bosilegradu gostujućeg Čelika iz Belog Polja sa 2:0.

Poslednjeplasirani FK Pavlovac podelio je kao domaćin bodove sa pretposlednjim FK As-om iz Bujanovca - bilo je 1:1.

Na tabeli Pčinjske okružne lige i dalje vodi banjski Mineralac koji sada ima 33 boda (maksimalan učinak u jedanaest prvenstvenih kola, uz gol razliku 51:2).

Prati ih SU Dinamo Jug sa 27.

FK Dinamo Vranje ima 19, kao i četvrtoplasirani BSK, dok je vranjski Torpedo 1973 peti sa 17 bodova (i utakmicom manje).

Na začelju tabele OFK As iz Bujanovca ima 5, a Pavlovac 4 boda.

Parovi 12. kola

U nedelju 27. novembra odigraće se utakmice 12. kola Pčinjske okružne lige. Sastaće se: FSU Južna pruga - SU Dinamo Jug, Vihor - Torpedo 1973, OFK As - BSK, Radnički 2021 - Pavlovac, Mladost (S) - Mineralac, Čelik - Dinamo (V) i Levosoje - Mladost (B).

Komentari

Bolje su se snasli sa sudijama, 5 ofsajda za torpedo su svirana. nepostojeci penal je sviran. sramna odluka.

Najnovije vesti