Počele pripreme surduličkog Radnika: Sve usmereno ka opstanku u Super ligi

Vranje - Prozivkom fudbalera i prvim treningom, FK Radnik iz Surdulice, jedini superligaš sa krajnjeg juga Srbije, u sredu 10. januara počeo je zimske pripreme za nastavak šampionata u najelitnijem srpskom fudbalskom takmičenju.

Sportski direktor Surduličana Darko Gašić prvi je pozdravio okupljene igrače.

"Poželeo bih dobrodošlicu novom treneru Dušanu Đorđeviću.

Pozdravljam sve fudbalere, sa željom da ponovimo prošlogodišnji podvig, iako je to tada izgledalo nemoguće", naglasio je Gašić u svojoj pozdravnoj reči.

Novi trener Dušan Đorđević rekao je da se raduje novom izazovu u naporima Radnika da ostane superligaš na kraju tekuće sezone.

"Svestan sam da su svaki trening i utakmica od velikog značaja za uspešan nastavak prvenstvene sezone.

Svaki pas, svaka ispraćena lopta prema našem ili protivničkom golu odlučivaće o opstanku ili ispadanju iz lige", kazao je Đorđević, koji je sa timom nakon prozivke održao prvi trening.

Fudbaleri Radnika odradiće prvi deo zimskih priprema u Surdulici.

Sedamnaestog januara ekspedicija surduličkog superligaša krenuće put Antalije, gde će nastaviti sa treninzima i uigravanjem ekipe.

Radnik je prvi deo sezone u Super ligi okončao na poslednjem, šesnaestom mestu na tabeli sa 11 osvojenih bodova.

Šampionat Super lige nastaviće se 10. februara, kada će Surduličani na svom stadionu dočekati ekipu Čukaričkog iz Beograda.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...