Počela trodnevna Staza Deda Mraza (FOTO, VIDEO)

Tačno u podne, na šetalište u centru Vranja kod Info centra Turističke organizacije Vranje, u četvrtak se okupio veliki broj građana, prvenstveno dece radi druženja, zabave, pesme i igre u okviru prednovogodišnjeg programa "Staza vranjskog Deda Mraza".

Manifestaciju, koja će trajati tri dana, otvorili su učenici Muzičke škole Stevan Mokranjac iz Vranja, mališani pevači, te muzički sastav "Dunja", u sastavu Anja Kafedžijska, Dušan Tomić i Miroslav Marković.

Kratak odlomak iz bajke "Crvenkapa" izveli su učenici treće godine Ekonomsko - trgovinske škole, a u petak su nastupile i plesne grupe.

- Na ovoj "stazi" mogu da uživaju cele porodice u raznovrsnosti, u muzičkim nastupima, pozorišnim predstavama, programu animatora i umetničkim performansima.

Kroz niz zanimljivih, sadržajnih i dinamičnih događaja, na šetalištu u centru Vranja moći ćete da provedete čarobne trenutke sa svojom decom, uz bogat izbor crtanih filmova koji će se emitovati na otvorenom.

"Stazom" će šetati mnogo Deda Mrazeva, koji će se družiti sa najmlađima, kao i klovn koji je zadužen za mnogo osmeha i radosti - poručuju iz TOV-a i podsećaju da manifestacija traje i naredna dva dana.

Najnovije vesti