Piksel i banjske naprednjake priprema da pobede na izborima

Vranje/Vranjska Banja - U Opštinskom odboru SNS u Vranjskoj Banji održana je edukacija za naprednjake u okviru priprema za predstojeće parlamentarne i lokalne izbore, a predavač je bio šef Centra za edukaciju SNS-a Milan Stevanović Piksel.

Bilo je reči o izborima koji slede, "porukama koje se upućuju biračima i timskom radu", navode iz SNS-a.

- Ovo što radimo, radimo u okviru priprema za izbore.

To je standardna procedura Izvršnog odbora u Srpskoj naprednoj stranci.

Jedan tim Izvršnog odbora će provesti izvesno vreme u Pčinjskom okrugu.

Cilj je priprema za izbore - rekao je Stevanović koji je i član IO SNS.

On je istakao da Srpska napredna stranka "radi za dobrobit građana i u tome ima rezultate".

- Svaki naš građanin treba da ima priliku to da čuje.

To je ono što mi radimo.

Da jasno pokažemo šta smo mi to uradili i to nas kvalifikuje da naš građanin da svoj mali glas nama - rekao je Stevanović pred banjskim naprednjacima.

Centar za edukaciju Srpske napredne stranke ima pedeset različitih obrazovnih modela koji tretiraju sve segmente političkog delovanja, objašnjeno je na skupu.

PROFIL

Milan Stevanović Piksel je autor knjige "Kako pobediti na izborima". Diplomirani je matematičar, vlasnik firme "Pixel Enterprise LCC". U njegovoj imovinskoj karti, na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, piše da poseduje dve firme, a vrednost jedne sa sedištem u Delaveru (SAD) "Pixel Enterprise LCC" je 347 miliona dinara. Pre nego što je postao član SNS i narodni poslanik te partije 2014. godine, lako se može ustanoviti "guglanjem", učestvovao je u kreiranju kampanje demokratske opozicije, za DOS, DS i kampanje Mila Đukanovića, Bogoljuba Karića, ranije i Biljane Plavšić. Važi za najbogatijeg narodnog poslanika SNS-a u Skupštini Srbije. Osim bogatstva u firmama, on mesečno inkasira 152.000 dinara - poslaničku platu od 105.000 dinara i mesečnu naknadu od 47.000 za članstvo u Nadzornom odboru državnog preduzeća PTT Srbija. Suvlasnik je stana od 75 i kuće od 160 kvadrata.

Najnovije vesti