Piksel edukuje naprednjake u predizbornom ciklusu

Milan Stevanović poznatiji kao "Piksel", iz Centra za edukaciju Srpske napredne stranke, boravio je u ponedeljak u Vranju i u sedištu SNS-a održao edukaciju za članove Gradskog odbora naprednjaka, saopšteno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici vladajuće partije.

- Više od stotinu članova Saveta za socijalna pitanja prisustvovalo je predavanju.

Zbog velikog interesovanja članova, edukacije ovog tipa biće organizovane i narednih dana - saopšteno je na Fejsbuk stranici vranjskog SNS-a.

Milan Stevanović Piksel obično drži edukacije tipa "Odnos sa medijima" za gradske funkcionere i i članove SNS-a po Srbiji.

Takođe, edukuje članove SNS-a i o izborima i izbornim procesima, kao autor knjige "Kako pobediti na izborima".

Stevanović je diplomirani matematičar, vlasnik firme "Pixel Enterprise LCC".

U njegovoj imovinskoj karti, na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, piše da poseduje dve firme, a vrednost jedne sa sedištem u Delaveru (SAD) "Pixel Enterprise LCC" je 347 miliona dinara.

Milan Stevanović Pixel, pre nego što je postao član SNS i narodni poslanik te partije 2014. godine, lako se može ustanoviti "guglanjem", učestvovao je u kreiranju kampanje demokratske opozicije, za DOS, DS i kampanje Mila Đukanovića, Bogoljuba Karića, ranije i Biljane Plavšić.

Važi za najbogatijeg poslanika SNS-a.

Osim bogatstva u firmama, on mesečno inkasira 152.000 dinara - poslaničku platu od 105.000 dinara i mesečnu naknadu od 47.000 za članstvo u Nadzornom odboru državnog preduzeća PTT Srbija.

Suvlasnik je stana od 75 i kuće od 160 kvadrata.

Najnovije vesti