Petrović: Prva velika politička pobeda Pokreta Srce u Vranju VIDEO

Pokret SRCE izvojevao je prvu veliku političku pobedu, a ona se tiče radova na rekonstrukciji Baba Zlatine ulice, saopštio je član Inicijativnog odbora u Vranju Slobodan Petrović.

"Pokret Srbija centar SRCE, nakon isteka roka od petnaest dana datog gradonačelniku Slobodanu Milenkoviću i rukovodstvu grada da reše problem vodosnabdevanja i blata, ponovo je u Baba Zlatinoj ulici koja je, kao što vidite pošljunčana, a vodosnabdevanje proteklih dana normalizovano", konstatovao je Petrović.

On smatra da su se predstavnici vlasti uplašili obećanja članova Pokreta Srce da će, ukoliko se ne reši problem Baba Zlatine, odneti blato iz te ulice ispred zgrade Gradske uprave.

"Strah gradske vlasti da bar na trenutak bude u blatnjavim cipelama, u kojima su svakodnevno nasi sugrađani njihovom krivicom, naterao ih je da ubrzaju radove u ovoj ulici.

Pozivamo sve sugrađane koji imaju slične probleme da se obrate našem pokretu.

Na vaš poziv doći ćemo u svaku ulicu u gradu da primenimo uspešan recept iz Baba Zlatine.

Sve dok mi, narod, gazimo blato, gaziće ga i gradska vlast svaki put kada prekorači rok koji joj budemo dali, da smo barem po nečemu slični", rekao je Petrović u video izjavi koja je objavljena na zvaničnom Fejsbuk nalogu ovog pokreta u Vranju.

Očekuje se da Pokret SRCE u Vranju uskoro organizuje unutarstranačke izbore nakon kojih će biti formiran Gradski odbor i izabrani stranački organi i vođstvo stranke za grad Vranje.

Nedavno su, na izbornoj skupštini pokreta u Beogradu, profesorka razredne nastave Dragana Savić Đorđević i diplomirana ekonomistkinja Ivana Pešić, obe iz Vranja, odlukom Prve izborne skupštine Pokreta Srce ušle među četrdeset izabranih članova Glavnog odbora ovog pokreta, za čijeg je predsednika u izabran Zdravko Ponoš.

Petrovićevo video obraćanje možete pogledati ako kliknete OVDE.

Najnovije vesti