Pet hiljada navijača bodriće Dinamo protiv Voždovca

Fudbalere Dinama u subotnjoj utakmici drugo kola plej aut faze Super lige protiv beogradskog Voždovca na Stadionu Jumko u Vranju bodriće 4.000 do 5.000 navijača.

Iz Turističke organizacije Vranje (TOV) potvrđeno je Vranje News-u da je u petak do kasnih popodnevnih sati razgrabljeno više od 3.000 hiljade ulaznica za utakmicu, jedan deo ostavljen je za sam dan utakmice, a deo je podeljen preko kluba.

Vranjska policija zatvoriće u subotu za saobraćaj ulice u neposrednoj blizini Stadiona Jumko iz razloga bezbednosti, saopšteno je iz vranjskog kluba.

Ulice Omladinskih brigada i 11. Kongresa biće zatvorene za sve kategorije vozila u vremenskom periodu od 14 do 18 časova.

Nakon rekonstrukcije stadiona na tribine u Vranju prema nekim procenama može da se smesti oko 5.000 gledalaca.

Ovo je prva zvanična utakmica koju će Dinamo odigrati u debitantskoj sezoni u Super ligi Srbije kao domaćin, a prethodno je odigrao jedan meč u Kupu Serbije u kome je poražen od Crvene zvezde (0:2)

REKLI SU PRED UTAKMICU

Dragan Antić (trener Dinama): Ako izgubimo jednom nogom smo gotovo sasvim sigurno u nižem rangu, odnosno Prvoj ligi, a ako pobedimo bićemo skoro sa dve noge i dalje u Super ligi, odnosno imaćemo velike šanse da obezbedimo opastanak. Spremni smo da "izginemo" na terenu pred 4.000 - 5.000 ljudi. Čekali smo na ovo skoro godinu dana, ne smemo tako lako da propustimo priliku na prepunom stadionu.

Dragan Aničić (trener Voždovca): U Vranju nas dočekuje borbena ekipa Dinama i nećemo imati nimalo lak posao; ovo će biti jedno od težih gostovanja.Srećan sam što ćemo igrati u Vranju i što će nas konačno dočekati pun stadion i prava fudbalska atmosfera. Šteta što Vranje od početka prvenstva nije igralo pred svojim navijačima, jer sigurno ne bi bilo u situaciji u kojoj se nalazi.Nadam se takođe da će pored fudbalskog ambijenta i svi ostali faktori oko utakmice biti na nivou

Miloš Ožegović (fudbaler Dinama): Voždovac je jak, ali mi imamo svoje adute i mislim da možemo do pobede. Nadam se da navijači prepoznaju koliko nam je u predstojećem meču potrebna pobeda i da će nas podržati u tome znatnim prisustvom na stadionu. Očekujem veliku borbu našeg tima do ostvarenja cilja, a to je opstanak u Super ligi

Strahinja Bošnjak (fudbaler Voždovca): Svi u svlačionici smo srećni što igramo u Vranju. U našoj ligi fali pravih fudbalskih ambijenata, sa mnogo publike, a to nama igračima najviše prija i daje najveći motiv za igru. Ovoga puta imaćemo tu situaciju na gostujućem terenu, ali daćemo naravno sve od sebe da pokažemo kvalitet i vratimo se kući tri boda

Najnovije vesti