Aničić: Pun stadion u Vranju motiv više za Voždovac

Šef stručnog štaba Voždovca Dragan Aničić apostrofirao je pred gotovanje Dinamu u Vranju "specifičnost plej ofa" i pozvao "na opreznost pred vruće gostovanje".

– U Vranju nas dočekuje borbena ekipa Dinama i nećemo imati nimalo lak posao; ovo će biti jedno od težih gostovanja.

Srećan sam što ćemo igrati u Vranju i što će nas konačno dočekati pun stadion i prava fudbalska atmosfera.

Šteta što Vranje od početka prvenstva nije igralo pred svojim navijačima, jer sigurno ne bi bilo u situaciji u kojoj se nalazi.

Gašić, Dimitrov i Stevanović su predvodnici ekipe i daćemo sve od sebe da ne uđemo u njihov ritam igre, već da igramo onako kako smo mi zacrtali.

Nadam se takođe da će pored fudbalskog ambijenta i svi ostali faktori oko utakmice biti na nivou - rekao je Aničić.

Ovo će biti i prva utakmica ove sezone koju će FK Dinamo Vranje igrati na svom stadionu "Jumko" koji je dobio dozvolu za odigravanje prvenstvenih utakmica od strane komisije FSS.

Sa obzirom na to da Dinamo časti navijače besplatanim ulazom na ovu utakmicu i da se očekuje prisustvo nekoliko hiljada navijača, neko bi mogao pomisliti da će ovo biti otežavajući faktor za fudbalere Voždovca.

Međutim, među Zmajevima vlada optimizam i jedva čekaju da istrče na teren u Vranju u atmosferi za koju kažu da će biti "vatrena i prava fudbalska".

Zimsko pojačanje Zmajeva, talentovani Strahinja Bošnjak takođe je izrazio zadovoljstvo odlukom da se utakmica igra u Vranju i preneo utiske iz svlačionice Zmajeva.

- Iskreno, svi u svlačionici smo srećni što igramo u Vranju.

U našoj ligi fali pravih fudbalskih ambijenata, sa mnogo publike, a to nama igračima najviše prija i daje najveći motiv za igru.

Ovoga puta imaćemo tu situaciju na gostujućem terenu, ali daćemo naravno sve od sebe da pokažemo kvalitet i vratimo se kući tri boda - rekao je Bošnjak.

Utakmica između Dinama i Voždovca igra se na stadionu Dinama u Vranju u subotu od 16 časova, a ulaz na utakmicu biće besplatan.

Najnovije vesti