Paketi pomoći ugroženima od vranjskih privrednika

Sprint marketi, Plavi kamen i DP Matica preduzeća su koja su se dosad u Vranju odazvala pozivu na solidarnost i pripremila pakete pomoći za najugroženije porodice koje trpe posledice pandemije koronavirusa, saopšteno je preko zvaničnog sajta grada Vranja.

- U narednim danima očekuju se donacije još desetak vranjskih preduzeća.

Najstarijim sugrađanima pakete sa osnovnim životnim namirinicama svakodnevno dostavljaju volonteri Crvenog krsta i Kancelarije za mlade u Vranju - navodi se u saopštenju.

Kancelarija za vanredne situacije Gradske uprave Vranja uputila je ranije apel svim ljudima dobre volje, kao i privrednim subjektima da doniraju pakete sa osnovnim namirnicama i sredstvima za higijenu.

Paketi će biti dostavljeni ugroženim kategorijama stanovništva.

Komentari

Lepo,ali gde su tu samohrani roditelji,gde su porodice koje su zbog ovog virusa i vandrednog stanja izgubile posao?Njih niko ne spominje,samo penzioneri su ma orvom mestu!!!Eto tu se vidi sta radi vranjska vlast.Mene iz gradske uprave kad sam potrazio pomoc prebacuju na centar za socijalno pa odatle na crveni krst,pa na kraju u stab za vanredne situacije....i NA KRAJU NIKO OD NJIH NIJE NADLEZAN!!!

Najnovije vesti