Pažnja, snima se: Policija nadzire finale Kupa Srbije u Surdulici

U sredu, 23. maja ove godine, u Surdulici, sa početkom u 19 časova, na stadionu fudbalskog kluba Radnik policija će snimati fudbalsku utakmicu finala Kupa Srbije između beogradskog Partizana i Mladosti iz Lučana, saopštila je područna Policijska uprava Vranje.

Ovo je uobičajena rutina policije kada su u pitanje utakmice na kojima je rizik od nereda na tribinama usled dolaska gostujućih navijača pojačan.

Policija snima utakmice u skladu sa članom 52, stav 2 Zakona o policiji Republike Srbije, koji joj, osim snimanja video kamerama omogućava i fotografisanje utakmica.


Na sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS), i pored zahteva za promenu domaćinstva za meč finala Kupa Srbije u fudbalu, potvrđeno je pre neki dan da će se poslednja utakmica tog takmičenja za sezonu 2017/18. ipak odigrati u Surdulici 23. maja.

Na sednici je razmatran predlog FK Partizan za promenu domaćinstva, kao i predlog FK Mladost iz Lučana da domaćinstvo ostane u Surdulici, kao i molba FK Radnik da Surdulica ostane organizator finala Kupa.

Najnovije vesti