Pčinjska liga: Dinamo Vranje bolji od Dinamo Juga u gradskom derbiju

Mineralac iz Vranjske Banje iskoristio je poraz žbevačkog Vihora, savladao vranjskog Torpeda 1973 sa 4:0 (0:0) i posle 7. kola Pčinjske okružne lige na čelu tabele ima šest bodova prednosti u odnosu na Dinamo Jug.

Trener Torpeda Predrag Ristić rekao je posle ove utakmice za Vranje News da je, zbog izostanka trojice standardnih igrača, taktiku morao da priprema u specifičnim okolnostima.

"Još veća glavobolja je nastala kada su se, iz meni nepoznatih razloga, na utakmici pojavila samo 12 igrača, a među njima je nekima ovo bila prva utakmica u sezoni.

U takvim okolnostima, protiv sigurno najbolje ekipe u ligi, odigrali smo odličnih sedamdeset minuta, muški, disciplinovano, sa mnogo želje i borbe.

Nedostatak svežih igrača (na raspolaganju je bila samo jedna, a pola ekipe je tražilo zamenu), ali i kvalitet protivnika doveli su do konačnih 4:0.

Iako znam koji rang takmičenja igramo, mislim na odziv igrača i dolazak na utakmicu, već sada, iako ima još dosta do kraja polusezone, spreman sam da neke igrače odstranim iz ekipe", naveo je Ristić za naš portal.

Podmlađeni tim FK Dinamo Vranje, koji je do ovog kola bio osmi na tabeli, uspeo je da u gradskom derbiju porazi Dinamo Jug sa 3:1.

Strelci su bili Nikola Pešić, Dušan Stanojković i Nikola Dimić.

Vranjski Radnički 2021, posle pobede nad Mladošću iz Suvojnice u vanrednom kolu u sredu, odigrao je ponovo slabo.

Tim koji okuplja prvenstveno pripadnike rosmke nacionalne manjine izgubio je u Belom Polju od Čelika čak sa 8:3.

U ostalim utakmicama 7. kola Pčinjske lige FSU Južna pruga iz Stubla je kao gost pobedila Mladost u Suvojnici (1:2), Levosoje i OFK As iz Bujanovca odigrali su 0:0, Mladost je u Bosilegradu kao domaćin savladala Vihor sa 4:1, dok je FK Pavlovac iz istoimenog vranjskog sela na svom terenu poražen od BSK-a iz Bujanovca sa 1:3.

Na tabeli vodi Mineralac sa 21 bodom, SU Dinamo Jug ima 15, a na trećem i četvrtom mestu Čelik i BSK po 13 bodova.

Na začelju su OFK AS sa 2 boda na trinaestom mestu i poslednje Levosoje sa jednim bodom.

Parovi 8. kola: Derbi u Vranju

U narednom 8. kolu Pčinjske okružne lige, koje će na programu biti sledećeg vikenda, sastaće se: FSU Južna pruga - BSK, Torpedo 1973 - Pavlovac, SU Dinamo Jug - Mineralac, Vihor - Dinamo (V), OFK AS - Mladost (B), Radnički 2021 - Levosoje i Mladost (S) - Čelik.

Komentari

Kakva liga, kakav fudbal zabava za publiku ,bravo, povecana prodaja semenki

Kamo ga onaj sto prica na svi kako su oni ozbiljan projekat??? HAHAHA oni ne moz pravi Dinamo sa deca da tepav :D

Micko, a u sledece kolo im dolazi Mineralac, plakanje, oni da ih zamole da im ne daju vise od 3 gola. Mineralac ima najjacu ekipu.

Oni bolje da ne odu na utakmicu i izgube 3:0...Ako odu sve ispod 10 komada je uspeh za privatan klub... Brukate sveto ime DINAMO - treba peticiju da potpisemo da vam se to skloni sa grba i ostane samo SU JUG...

U Vranju postoji samo jedan Dinamo i to se ovim rezultatom samo potvrdilo.

Dinamo je jedini klub i tacka. Dinamo je gradski klub, ljudi moji igrali smo sa Zvezdom pre neku godinu, ali opstinari unistise sport. Pare su problem.

Najnovije vesti