Pčinja minimalcem u Gornjoj Stopanji sačuvala prednost na čelu Zone Jug

Pčinja iz Trgovišta i dalje je lider fudbalske Zone Jug posle minimalne pobede od 1:0 protiv Jedinstva u Gornjoj Stopanji, u utakmici 22. prvenstvenog kola.

Vlasotinačka Vlasina, verni pratilac Pčinjana koji zaostaje samo dva boda (51 naspram 49) deklasirala je OFK Brzi Brod na svom terenu čak sa 6:1.

Od klubova iz Pčinjskog okruga izvanredno je odigrala još i Vranjska Banja koja je kao domaćin "pregazila" do ovog kola trećeplasirani OFK Niš sa čak 5:1.

U okružnom derbiju Morava iz Vladičinog Hana sa minimalnih 1:0 pobedila je Mladost iz Bosilegrada.

Pčinja (51 bod) i Vlasina (49) izdvojile su se na vrhu tabele Zone Jug, Vranjska Banja je sada sedma sa 35, a Morava osma sa 32 boda.

Mladost iz Bosilegrada je u sve beznedežnijem položaju i nalazi se na pretposlednjem mestu tabele sa 15 bodova, dva više od poslednje Jablanice iz Medveđe.

Mladost, međutim, za prvim najbližim bolje plasiranim zonašem Tanaskom Rajićem iz Pirota zaostaje sedam bodova.

U sledećem 23. kolu koje je na programu narednog vikenda Pčinja će opet gostovati, ovog puta šestoplasiranom Balkanskom u Dimitrovgradu.

Vranjska Banja će dočekati Jedinstvo iz Gornje Stopanje, Mladost iz Bosilegrada pirtosko Jedinstvo, dok će hanska Morava biti gost Tanaska Rajića u Pirotu.

JEDINSTVO (GORNJE STOPANJE) - PČINJA 0:1

Strelac: 0:1 Đorđević u 56. minutu - Gornje Stopanje.

Gledalaca: 300.

Sudija: Branislav Stanković (Babušnica); žuti kartoni: D. Stefanović, M. Dimitrijević, Novović i D. Diitrijević (Jedinstvo), Krstić i M. Petrović (Pčinja).

JEDINSTVO: Đorđević, Novović (Bojković), D. Stojanović, Alimpijević (M. Dimitrijević), Marinković, Miljković, D. Dimitrijević, Nikolić, Blagojević, D. Stefanović, St. Stefanović.

PČINJA: R. Petković, Velinović, Smiljković, Miloš Milenković, Miloš Tasić, Milan Tasić, Anđelović (Milan Milenković), Krstić, Đorđević, Mitrović (Jović) i M. Petrović (Savić).

Najnovije vesti