Pčinja iz bizarnog razloga najverovatnije ostaje bez Srpske lige

Fudbalski klub Pčinja praktično je sam sebe eliminisao iz trke za plasman u Srpsku ligu Istok, jer klubu zbog lošeg vođenja evidencije o žutim kartonima preti oduzimanje ukupno sedam bodova, saznaje Vranje News u krugovima bliskim Fudbalskom savezu Regiona istočne Srbije.

Zvanična tabela pokazuje da su do prošlog kola prvoplasiranoj Pčinji, koja je imala dva boda prednosti nad Vlasinom iz Vlasotinca, već oduzeta četiri boda, a kako Vranje News saznaje Pčinjanima preti oduzimanje još 3 boda, čime bi najverovatnije izgubili istorijsku šansu za plasman u Srpsku ligu Istok, čemu nikada nisu bili bliži.

Klub iz Trgovišta napravio je previd jer je za Pčinju na utakmicama sa Pustom Rekom i Jedinstvom iz Gornjeg Stopanja nastupao Stefan Jović, fudbaler koji je zbog kartona bio pod suspenzijom.

Ta utakmica je već registrovana službenim rezultatom 0:3 za Pustu Reku, a Pčinja je osim ta tri dodatno kažnjena minimalnom disciplinskom merom oduzimanjem još 1 boda.

Trebalo bi da usledi i konačna odluka o utakmici sa Jedinstvom, utakmici na kojoj je Jović ušao u igru sa klupe.

Sa tom utakmicom Pčinja bi imala manjak od sedam bodova, čime bi Vlasina preuzela čelnu poziciju sa 5 bodova viška.

Samo prvoplasirani obezbeđuje plasman u Srpsku ligu Istok.

Najnovije vesti

Foto ilustracija Vranje News Danas je Đurđevdan »

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici u Vranju i Srbiji u ponedeljak slave Svetog Georgija, jednog od devet velikomuč...

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...