Ovo su resori novoizabranih većnika grada Vranja VIDEO

Na konstitutivnoj sednici Gradskog veća grada VRanja u novom sazivu usvojeni su Poslovnik o radu i Rešenje o utvrđivanju resora članovima veća.

Milan Ilić biće ubuduće zamenik gradonačelnika i član Gradskog veća zadužen za resor kultura i omladina, Nikola Popović zadužen je za resor zdravstvo, dečja i boračka zaštita i invalidska pitanja i javno zdravlje, Dejan Ivanović za resor nacionalne manjine, etničke zajednice i nevladine organizacije, a Danijela Milosavljević za resor socijalna pitanja, lokalna samouprava i informisanje.

Većnik Nenad Đorđević biće zadužen za resor sport, obrazovanje i verske zajednice, Nebojša Stamenković za resor poljoprivreda, agroekonomija, razvoj sela i zaštita životne sredine, Bojan Kostić za budžet, finansije i privredu, Goran Mladenović za infrastrukturu i komunalnu delatnost, Darko Filipović za turizam i ugostiteljstvo i Slavoljub Stojmenović za urbanizam i kapitalne projekte.

Na sednici je razmatran i prihvaćen Izveštaj o kontroli utrošenih sredstava u oblasti sporta na teritoriji Grada Vranja za 2023. godinu, kao i Predlog Komisije o odobravanju i finansiranju programa u oblasti sporta kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana iz budžeta grada Vranja u 2024. godini.

Članovi Gradskog veća usvojili su Rešenje o obrazovanju Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Vranja i Rešenje o imenovanju Komisije za izbor projekata za bespovratno sufinansiranje aktivnosti investicionog održavanja i unapređenja svojstava zgrada.

Usvojeni su predlozi rešenja o imenovanju Komisija za pregled podnetih izveštaja o realizaciji projekata po raspisanim javnim pozivima za finansiranje i sufinansiranje projekata iz budžeta grada Vranja u oblastima kulture i javnog informisanja u 2023. godini.

Usvojen je Tekst javnog konkursa za sufinanisranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Vranja u 2024. godini i Tekst javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti društvenog i humanitarnog rada za 2024. godinu.

Komentari

Nema da nema sve to, nema tu nijedan čovek adekvatno školovan za svoj resurs, sta se dožive moj narode ali sami ste glasali za to i eto vam ih sada.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...