Ovo su predstave koje možete pogledati u vranjskom teatru u decembru

Repertoar za decembar u Pozorištu Bora Stankvić u Vranju otvoriće u petak 1. decembra Neša Bridžis i njegov stand-up show pod nazivom Život, u okviru gostovanja koje je planirano od 20 časova u velikoj sali vranjskog teatra.

Cena ulaznice je 800 dinara.

Potom će u nedelju 3. decembra (12 časova) na dečjoj sceni biti odigrano ostvarenje Tri praseta, u izvođenju domaćeg ansambla, a režiji Bojana Jovanovića.

Komad je režirao Bojan Jovanović, a igraju Žetica Dejanović (Micka), Milena Stošić (Cicka), Marko Petričević (Gicko) i Dragan Živković (Vuk).

Već u utorak 5. decembra ansambl Pozorišta Bora Stanković izvešće predstavu Život u tesnim cipelama, koju je po tekstu Dušana Kovačevića režirao David Alić.

Ostvarenje Ministarka biće na repertoaru u petak 8. decembra.

Predstavu je po delu Branislava Nušića i dramatizaciji Saše Jelenkovića režirao Vladimir Lazić.

Posle dečje predstave Uspavana lepotica, koja je na repertoaru u nedelju 10. decembra, glumci vranjskog teatra odigraće Keplera 452-B, ostvarenje koje je po tekstu Tijane Grumić režirao Jug Đorđević.

Predstava Ništa nećemo zaboraviti, istog autorskog para, zasnovana na romanima Vranjanke Vere Cenić, biće na repertoaru u petak 15. decembra od 19 časova (zbog dužine predstava počinje sat ranije u odnosu na uobičajeni termin).

Uslediće u nedelju 17. decembra u podne dečja predstava Čarobnjak iz Oza, koju je po tekstu Aleksandre Glovacki režirala Aleksandra Kovačević.

U petak 22. decembra planiran je program pod nazivom Hajde da se igramo - naših (četrdeset) pet minuta, odnosno javni čas glume starije grupe polaznika.

Reč je o humanitarnoj predstavi na koju će se ulaziti uz dobrovoljni prilog.

Za nedelju 24. decembar planirana je premijera dečje predstave Crvenkapa, koju je po motivima iz bajke Braće Grim režirao Bojan Jovanović.

U utorak 26. decembra domaći ansambl odigraće ostvarenje Kude mi je žena, koje je po tekstu Luke Đakomocija režirala Lilijana Ivanović.

Poslednja na repertoaru u decembru biće gostujuća monodrama Putovanje kroz gusto granje Dragana Bože Marjanovića (ulaznica će koštati 500 dinara).

Sve predstave na večernjoj sceni počinju u 20 časova (osim ako drugačije nije naznačeno), a na dečjoj u 12 sati.

Cena ulaznica za predstave domaćeg pozorišta je 400 dinara za večernju i 200 dinara za dečju scenu.

Najnovije vesti