Ovako će funkcionisati službe JKP Komrad u vreme praznika

Službe Javnog komunalnog preduzeća (JKP) Komrad Vranje za vreme novogodišnjih i božićnih praznika funkcionisaće po nešto ozmenjenom režimu od uobičajenog, saopšteno je iz ovog preduzeća.

- Prvog januara iznošenje smeća nesmetano će se obavljati kod svih stambenih blokova i firmi, kao i pražnjenje podzemnih kontejnera, jedino se kod individualnih domaćinstva neće iznositi otpad.

Drugog januara sve poslovne jedinice radiće kao i svakog drugog radnog dana.

Iznošenje smeća obavljaće se produženo, kako bi se obuhvatila i domaćinstva kod kojih 1. januara nije pružena usluga.

Kada je reč o 7. januaru, na sam dan Božića, iznošenje smeća nesmetano će se obavljati kod svih stambenih blokova i firmi, kao i pražnjenje podzemnih kontejnera.

Jedino kod individualnih domaćinstva neće se iznositi otpad, što će biti nadoknađeno sledećeg dana - saopšteno je iz JKP Komrad.

Poslovne jedinice Javna higijena i Pogrebna služba radiće za vreme praznika kao i svakog drugog radnog dana, dok službe Zelenila, Deponija "Meteris", pijace, Dimničarska i služba u Vranjskoj Banji imaće dežurstva radnika i šefova.

- Takođe, dežurno vozilo za sakupljanje smeća radiće svih dana praznika i može da pokupi sav otpad koji se bude generisao na javnim površinama 1, 2, i 7. januara od 10 do 17 sati.

Telefon 017/7421-180, na koji građani mogu da prijave neki problem u vezi bilo koje službe JKP Komrad Vranje, biće otvoren 24 sata dnevno i za vreme novogodišnjih i božićnih praznika - kaže se u saopštenju JKP Komrad i svim građanima Vranja čestitaju predstojeći praznici.

Najnovije vesti