Otvoren Lidl u Vranju FOTO/VIDEO

Svečanim presecanjem vrpsce od strane zamenice gradonačelnika Vranja Zorica Jović i predstavnika kompanije Lidl simbolično je označen početak rada novog prodajnog objekta te kompanije u Ritejl parku Zona u Vranju.

Prema rečima Jasmine Šrndić, iz tima korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija, potrošačima je na raspolaganju 1.800 pažljivo odabranih artikala, od kojih je 400 proizvedeno u Srbiji.

Ona je dodala da je dolazak Lidla uspešno realizovan uz pomoć pet građevinskih kompanija.

- Povodom otvaranja novog objekta u saradnji sa kompanijom Apello, u okviru projekta "Taši-taši", pripremili smo paket iznenađenja za mame novorođenih beba u Vranju.

Sve mame koje će na svet doneti bebe u Zdravstvenom centru Vranje, u periodu od 14. do 21. januara, dobiće na poklon "Bebinu čarobnu kutiju" - rekla je Šrndić.

Zamenica gradonačelnika Vranja naglasila je da joj je drago da se Vranje oriključilo porodici od 30 gradova u Srbiji u kojima posluje renomirani nemački lanac "broj jedan u Evropi", sa karakterističnim konceptom kupovine.

- Još bitnije je zapošljavanje oko 40 naših sugrađana, prvenstveno mlađih.

Vaš moto rada je "Za bolje sutra" i očekujem da uspešno poslujete u Vranju.

U lokalnoj samoupravi ćete imati podršku i otvoren partnerski odnos - istakla je Jović.

Ona je potom sa gradskim većnicima Bojanom Kostićem i Nebojšom Zupančićem obišla objekat koji se prostire na površini od 2.300 kvadrata.

Nova Lidl prodavnica u Vranju biće otvorena za potrošače od 8 do 22 sata (trenutno zbog epidemioloških mera do 21h) svih sedam dana u nedelji.

PROFIL

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih diskontnih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 310.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europe” za 2018/2019. Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 47 prodavnica u 32 grada širom zemlje.

- Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu - navode iz Lidla.

Najnovije vesti