OTP banka obradovala mame prvih beba u 2020. u Vranju

Marketinški tekst

OTP banka obezbedila je paket pelena i bebi kozmetike za svaku bebu rođenu u prva dva dana Nove 2020. godine u Vranju.

- Dok svi razmišljaju o tome sa kim će i gde provesti novogodišnju noć, među nama ima i sugrađanki koje novu deceniju 21. veka dočekuju u porodilištu okružene akušerima, babicama i porodicom koja ih ohrabruje - podsećaju iz OTP banke.

Trudnice koje su se devet meseci pripremale za dan kada će postati mame u najluđoj noći čule su vatromete i petarde, a one koje su u toku prvog i drugog dana januara začule plač svog novorođenčeta dvostruko su se obradovale zahvaljujući OTP banci.

- Mi smo uvek tu da razumemo i podržimo naše sugrađane i komšije, a sada smo želeli da znakom pažnje pojačamo radost onih koji podmlađuju naš kraj.

Jer znamo da je biti roditelj i velika hrabrost i veliki izdatak, a da mamama svaka pomoć mnogo znači - izjavila je Dragana Nikolić Ristić, upravnica ekspoziture OTP banke u Vranju.

OTP banka je doskora poslovala pod imenom "Societe Generale", a nakon promene naziva i boje najvažnije je ostalo isto - ljubazni bankari, koji su uvek na raspolaganju svojim sugrađanima, na dobro poznatoj adresi na uglu ulica Ive Lole Ribara i 29. novembra u centru Vranja.

Najnovije vesti