Otkazana prozivka u Dinamu, moguće istupanje iz Super lige

Zbog alarmantne finansijske situacije u FK Dinamo, vranjski klub je pred gašenjem i istupanjem iz Super lige, najavio je Dragan Antić Recko, predsednik i trener vranjskog superligaša u izjavi za Sportski žurnal.

- Istupanje iz elitnog ranga bila bi velika tragedija ne samo za Vranje, već i za ceo jug Srbije, jer je san ne samo moj, već svih Vranjanaca koji vole fudbal da igramo sa Zvezdom, Partizanom, a mi smo morali da otkažemo prozivku igrača zakazanu za petak 15. juna - napomenuo je Antić.

Po njegovim rečima, "razočaravujući odnos aktuelne vlasti prema Dinamu doveo je klub u situaciju da razmišlja o gašenju".

- Obećanja su stizala sa svih strana, ali ništa konkretno nije urađeno i pored istorijskog uspeha, gradski većnici jednostavno ne žele da pomognu, nesvesni da bi napuštanje Super lige bila velika bruka i sramota za Vranje - kazao je on.

Antić je podsetio da su finansijske teškoće Dinama počele već u januaru ove godine.

- Pripreme za proteklo prvenstvo, za prolećnu sezonu, započele su 15. januara, sredinom aprila smo od Grada dobili devet miliona dinara, a potrošili smo tri puta više - kazao je Antić.

Najnovije vesti