Osumnjičeni za ubistvo lociran u širem centru Vranja, policija blokirala lice mesta

Marjan Stamenković (1974), osumnjičeni za ubistvo na benzinskoj pumpi u Vranju, primećen je u ponedeljak kasno popodne na jednoj lokaciji u širem centru grada, javljaju Vranje News-u očevici sa terena.

Lice mesta blokirano je jakim policijskim snagama.

Stamenković se navodno skriva u pomoćnom objektu jedne porodične kuće na tom potezu.

Akcija policije je u toku.

Ranije, oko podneva, jake snage policije sa pancirima i "dugim cevima" blokirale su sve prolaze u Bloku Pošta banka u centru Vranja, navodno zbog dojave da je osumnjičeni viđen na tom potezu.

On na toj lokaciji nije pronađen.

U nedelju je iz Policijske uprave u Vranju saopšteno da pripadnici policije i dalje intenzivno tragaju za njim zbog postojanja osnova sumnje da je 20. februara ove godine počinio krivično delo ubistvo.

Bilo je i spekulacija iz nezvaničnih izvora da je osumnjičeni navodno napustio grad, ali bez zvanične potvrde.

Neki mediji objavili su da je viđen na području istočne Srbije.

- Policija poziva građane da se, ukoliko imaju bilo kakva saznanja i informacije o osumnjičenom muškarcu sa fotografije, odmah jave u najbližu policijsku stanicu ili na brojeve telefona 192 i 017/401-585 - saopšteno je u nedelju iz Policije uprave u Vranju.

Stamenković je osumnjičen da je iz vatrenog oružja u subotu 20. februara oko 18 časova ubio devojku (27) iz Vranja kod benzinske pumpe, u neposrednoj blizini Glavne autobuske stanice.

Policiji je odmah nakon ubistva prijavljeno da se tamo nalazi beživotno telo.

U pucnjavi je navodno ispaljeno šest hitaca.

Najnovije vesti