Dojava o osumnjičenom za ubistvo: Policajci sa dugim cevima blokirali Blok Pošta banka

Iako se u ponedeljak ujutro pronela nepotvrđena vest da je Marjan Stamenković (1974), osumnjičeni za ubistvo u Vranju za kojim policija intenzivno traga napustio grad, nešto posle podneva patrole policije sa pancirima i "dugim cevima" blokirale su sve prolaze u Bloku Pošta banka u centru Vranja, navodno zbog dojave da je osumnjičeni viđen na tom potezu.

Za sada se ne zna kakav je ishod ove potrage, a policija se zvanično nije oglašavala.

Pripadnici Policijske uprave u Vranju i dalje intenzivno tragaju za njim zbog postojanja osnova sumnje da je 20. februara ove godine počinio krivično delo ubistvo.

Postoje neke indicije iz nezvaničnih izvora da je navodno napustio grad, ali takve potvrde nema iz zvaničnih policijskih izvora.

Neki mediji objavili su da je viđen na području istočne Srbije.

- Policija poziva građane da se, ukoliko imaju bilo kakva saznanja i informacije o osumnjičenom muškarcu sa fotografije, odmah jave u najbližu policijsku stanicu ili na brojeve telefona 192 i 017/401-585 - saopšteno je u nedelju iz Policije uprave u Vranju.

M.S. osumnjičen je da je iz vatrenog oružja u subotu 20. februara oko 18 časova ubio devojku (27) iz Vranja kod benzinske pumpe, u neposrednoj blizini Glavne autobuske stanice.

Policiji je odmah nakon ubistva prijavljeno da se tamo nalazi beživotno telo devojke.

U pucnjavi je navodno ispaljeno šest hitaca.

Najnovije vesti