Opozicione stranke u Nišu imaju većinu

Vranje/Niš - CeSID i IPSOS dali su projekciju raspodele mandata za odbornike Skupštine Grada Niša na osnovu 100 odsto obrađenog uzorka, na osnovu koje će SNS imati 29 manadata u Skupštini grada, javlja Beta.

Prema tim podacima, Grupa građana dr Dragan Milić dobila je 16 mandata, Biramo Niš - Đorđe Stanković 10, Ujedinjeni - Nada za Niš - Miodrag Stanković - Nova 3, dr Savo Manojlović-I ja sam Niš-Kreni-Promeni dva, a lista Ruska stranka - Rusija i Niš u srcu! - Tihomir Perić jednog odbornika.

Bez mandata su liste Niš naš grad - Branislav Bane Jovanović - Novo, Glas naroda je snaga naroda, Ujedinjeni za selo i grad-Budimo na čisto, Za naš Niš-Petar Bogićević – Koalicija snaga i Bojan Avramović – Ne damo Niš.

Podsećamo da je i prema podacima Narodnog pokreta Srbije, nakon 100 odsto obrađenog biračkog materijala u Nišu posle izbora održanih u nedelju, SNS osvojila 29 mandata i neće moći da zajedno sa Ruskom strankom, koja je osvojila jedan mandat, formira većinu od 31 odbornika.

Najnovije vesti

Foto promo Dve biciklijade za vikend u Vranju »

Ovom sportskom događaju prethodiće Mini biciklijada, koja je namenjena najmlađima i biće održana u subotu 20. jula.Start...