Opozicija nakon deset godina u parlamentu Trgovišta: Listi Za našu Pčinju tri mandata

Odbornička lista Narodni Pokret Srbije - Za našu Pčinju - Srboljub Zlatković - Marko Krstić, osvojila je na proteklim lokalnim izborima u Trgovištu 13,48 odsto glasova birača i tri mandata u Skupštini opštine Trgoviše.

"Prvu pobedu izvojevali smo time što smo u nedemokratskim uslovima i atmosferi punoj pritisaka, ucena i pretnji prikupili 222 potpisa za kandidaturu liste.

Na izbore smo izašli pod sloganom Pčinja je vekovima bila svoja, ne njihova, i dokazali da je život bez promene kao godina bez proleća.

Još je veći uspeh što će se glas opozicije ponovo čuti u parlamentu Trgovišta posle skoro 10 godina.

Poštujući volju većine naroda u Pčinji, koja je dala glas vodećoj političkoj stranci SNS, doduše potpomognutim od strane naše sabraće iz Severne Makedonije, obećavamo da ćemo i to poštovati, ali kroz propise ubuduće menjati.

Da smo mi snaga naroda Pčinje u usponu, pokazuje hrabrost svih ljudi, pre svega omladine, koji su od prvog dana radili i pored raznih opstrukcija i manipulacija.

Svim Pčinjima i Pčinjankama, građanima opštine Trgovište koji su prepoznali da smo mi ljudi iz naroda, za narod i uz narod, izražavamo naklon i zahvalnost na velikoj hrabrosti i podršci koju su nam dali.

Hvala svim članovima i timu a posebno omladini, koji su svoju hrabrost i odlučnost pokazali na terenu, radeći svakog dana u kampanji.

Najveću zahvalnost dugujemo prvoj liniji odbrane u izbornom danu, a to su naši kontrolori i čuvari kutija, koji su tog dana izneli veliki teret i borili se da sačuvaju svaki naš glas.

Obećavamo da ćemo, kao što smo u predizbornoj aktivnosti obećali, kao opozicija u lokalnoj skupštini uticati da se izborimo za datu reč.

Svakako ćemo imati mogućnost preciznog uvida u rad lokalne Skupštine, koja više neće izgledati kao do sada i o svemu vas blagovremeno obaveštavati.

Bićemo uvek dostupni i otvoreni da saslušamo svakog pojedinca, da na osnovu toga kreiramo politiku u opštini Trgovište, jednostavno bićemo servis svih građana i razgovarati o svim mukama i problemima koji nas muče", saopštili su predstavnici ove liste.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...