Opet preventivni pregledi u ZC za vikend: Evo koji će doktori raditi

Preventivni zdravstveni pregledi za građane Vranja, bez obzira na to da li su zdravstveno osigurani kod Republičlkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO), biće organizovani u subotu i nedelju 14. i 15. avgusta od 8 do 14 časova u Zdravstvenom centru Vranje.

Najavljeni su pregledi koji se mogu obaviti na više odeljenja Doma zdravlja i Opšte bolnice, kao i specijalistički pregledi.

Kada je reč o Domu zdravlja, u Službi za zdravstvenu zaštitu dece u subotu će raditi doktor Slave Nedeljković, a u nedelju Jadranka Ajanaović.

U Službi za internu medicinu u subotu će preventivne preglede obavljati Sonja Veličković, a u nedelju će preglede obavljati lekari na Internom u opštoj bolnici (Vladan Mitić i Sunčica Zlatković).

Na Odeljenju za dermatovenerologiju pacijente će i u subotu i nedelju primati doktorka Ljiljana Živaljević, a na Odseku za medicinu sporta Slavica Veličković.

Na Odeljenju za mentalno zdravlje Doma zdravlja oba dana radiće doktorka Smilja Nikolić.

U Centru za prevenciju sa polivalentnom patronažom za vikend će preventivne preglede oba dana obavljati doktor Dragan Pešić, a u Službi za zdravstvenu zaštitu radnika Ljiljana Trajković.

U Službi za zdravstvenu zaštitu odraslih stanovnika radiće oba dana doktorka Maja Nakić, a u Službi za stomatološku zdravstvenu zaštitu u subotu će raditi Vladan Kostić, a u nedelju doktor Igor Andonov.

U Laboratoriji će u subotu i nedelju biti doktorka Miljana Popović.

U Službi za zdravstvenu zaštitu žena u subotu će raditi Olivera Stojanović, a u nedelju Lidija Petrović.

Kada je reč o pregledima u Opštoj bolnici, u Službi za radiološku dijagonostiku u subotu će raditi doktori Gordana Stojković, Rade Ristić i Anka Nedeljković, a u nedelju Nebojša Milosavljević, Rade Ristić i Anka Nedeljković.

U Službi za oftalmologiju radiće u subotu doktor Nataša Stoiljković, a u nedelju Dragan Mitrović.

Na ORL će u subotu pacijente primati Biljana Stojiljković, a u nedelju doktorka Pavlina Stamenov.

U Službi za urologiju preventivne preglede će u subotu obavljati doktor Srđan Tasić, a u nedelju Dejan Dimić.

U Službi za opštu hirurgiju u subotu će raditi Momčilo Stojiljković, a u nedelju Igor Stojanović.

U Službi za Ginekologiju i akušerstvo u subotu doktorka Gordana Đorđević, a u nedelju Marina Janjić.

U Službi za neurologiju u subotu će pacijente primati doktorka Gordana Radojčić.

"Ministarstvo zdravlja Republike Srbije nastavlja sa aktivnostima koje za cilj imaju promociju prevencije kao najbolje mere za očuvanje zdravlja i poziva sve građane da obave preventivne preglede i time pozitivno utiču na svoje zdravlje i zbog toga je vranjski Zdravstveni centar organizovao za svoje pacijente preventivne preglede", navodi se u apelu iz ZC Vranje.

Najnovije vesti