Omladinci i pioniri sa juga nadmoćni u Guči

Aleksandar Ristić iz Vladičinog Hana, odlukom stručnog žirija, proglašen je za najboljeg trubača u kategoriji pionira na 59. Dragačevskom saboru trubača u Guči.

Kako je javio portal Novosti u Guči je već održano takmičenje - pionirskih i omladinskih orkestara.

U kategoriji pionira najbolji orkestar je orkestar Maje Ilić iz Požege, dok je za najboljeg trubača proglašen Aleksandar Ristić iz Vladičinog Hana.

U kategoriji omladinaca najbolji je Nikola Krstić iz Zagužanja, a prvi orkestar je orkestar Miroslava Đunisijevića iz Arilja.

ŠESNAEST KANDIDATA ZA ZLATNU TRUBU

Na finalnom takmičenju 59. Dragačevskog sabora trubača u subotu uveče, na glavnoj pozornici u crkvenoj porti, učestvovaće: Stefan Mladenović (Vranje), Igor Mitrić (Sirogojno), Dragan Ametović (Niš), orkestar "Timočki veseljaci" (Knjaževac), Bojan Krstić (Vladičin Han), Radič Slavković (Rti), Vladimir Ivanović (Zagužanje), Elvis Bajramović (Bojnik), Saša Pavlović (Pirot), Bojan Ristić (Vladičin Han), Marko Gligorijević (Bajina Bašta), Danijel Kostić (Novi Sad), Marko Trnavac (Mršelji), Siniša Stanković (Zagužanje), Ivan Jovanović (Užice) i Beogradski trubački orkestar (Beograd).

Najnovije vesti