Odbojkaši drugi na tabeli u Drugoj ligi Istok

Odbojkaši Vranja zabeležili su pobedu od 2:3 u setovima, u utakmici 6. kola Druge lige Istok koju su igrali na gostovanju u Kuršumliji protiv Topličkih Vitezova.

Domaćin je bolje počeo utakmicu i dobio prvi set sa 25:22, da bi Vanjanci preokrenuli rezultat dobivši naredna dva sa 20:25 i 18:25.

Međutim, ekipa iz Kuršmulije uspela je da se ponovo vrati i poravna rezultat dobivši četvrti set sa 25:15.

Ipak, Vranjanci su smogli snage da u odlučujućem setu trijumfuju sa 9:15 i tako ostvare novu pobedu u prvenstvu.

U šest kola OK Vranje ima pet pobeda i jedan poraz (od ekipe Niš 2).

Lider na tabeli Druge lige Istok za odbojkaše je prokupački Topličanin sa 18 bodova, Vranje ima 13, a Niš 2 je na trećem mestu sa 12 bodova, koliko ima i četvrtoplasirana Jagodina.

Vranjanci će u narednom kolu dočekati sedmoplasirani Knjaževac koji ima 5 bodova.

Komentari

Pa to je liga bez briga,vazno je ucestvovati i trositi budzetska sredstva. Igre bez granice, ma tuga. Nas grad se pretvara u veliku ruinu a sport i ne postoji.

Pa ti idi gledaj rukomet

Kao prvo nije liga bez briga,to je treci rang takmicenja,sledeci nivo je prva liga i momci se bore za vrh.A liga bez briga je ono sto igra Dinamo sada posto je na dvonedeljnom nivou trosio godisnje budzete svih ostalih klubova u gradu.

Pa to je toliko smesna liga i slaba liga ,dodjite pa pogledajte jednu utakmicu.

Pa ti idi gledaj rukomet. A da nemozes da ih gledaš u halu oni su u kafanu naravno na račun kluba

Ova liga, regionalnog ranga treba da broji 12 klubova, ali godinama unazad liga nije kompletna zbog nedostatka klubova. Iz lige nema ispadanja pa se igra po sistemu"Jedva se zbrasmo". E to je "uspeh" vranjskog rukovodstva i predsednika kluba koga su oni postavili.

Klub je osnovan 1992 god a sada je 2022 god,znaci 30 god od kako je ovaj nekada slavni i poznati klub osnovan,mislite da se neko oglasio iz klubu da cestita jubilej!

Izvorni odbojkaski klub vise ne postoji ovo je neki drug muskii klub koji figurira pod okriljem ove vlasti

Najnovije vesti