Odbojkašice trijumfovale posle preokreta: ŽOK Vranje - Zlatibor 3:2 FOTO

Odbojkašice ŽOK Vranje uspele su da posle preokreta pobede ekipu Zlatibora iz Čajetine sa 3:2, u utakmici 19. kola Prve B lige koja je odigrana u Sportskoj hali u Vranju.

Ovom pobedom Vranjanke su zadržale šanse za plasman u Prvu ligu, u koju će se plasirati tri najbolje ekipe.

Meč je počeo loše po "žokice.

Igra je bila neprepoznatljiva, delovale su naše odbojkašice indisponirano, a gošće ponešene tom indolentnošću domaćih odigrale su u tim trenucima možda i bolje nego što realno mogu.

Neprepoznatljivost Vranjanki donela je gošćama dva seta, dobijena gotovo bez ozbiljnijeg otpora - 14:25 i 13:25.

Međutim, u trećem kao da je neko pritisnuo neko dugme i stvari su se na parketu promenile.

Vranjanke su podigle igru na viši nivo, dobijale poene koje nikako nisu mogle u prva dva seta i uspele da ostvare ono što je delovalo nemoguće.

Naredna tri seta dobile su rezultatom 25:23, 25:19 i 15:8.

"Kada je sve bilo izgubljeno, nešto se desilo, neki inat ili šta već, neko čudo", prokomentarisali su kratko iz vranjskog kluba posle utakmice.

Ispred ŽOK Vranje na tabeli su još uvek Leskovac 98 sa 48 bodova, Zlatibor 47, a Valjevo 46.

Vranjanke na četvrtom mestu imaju 43 boda.

U narednom kolu žokice će gostovati sedmoplasiranom Tent-u 2 u Obrenovcu.

Komentari

Ovom pirovom pobedom od 3:2 nase odbojkasice su definitivno ispale za borbu u prve tri,do kraja ima jos tri kola a zadnje kolo igraju u Leskovac i da osvoje 8 boda one su sad manjku sa cetiri boda a to je mnogo zato sto i druge ekipe imaju pozitivnu racunicu

Ja neznam da li jos postoji muski odbjkaski klub u Vranju ranije je bio jedan mnogo dobar klub pa ako postoji napisite nesto?

Muski klub postoji, takmici se u cetvrti rang takmicenja i na tabeli je negde na 6 mesto od 10 ekipa a inace sluzi za resavanje socojalnih slucajeva sto je pozitivno.

Najnovije vesti