Od osumnjičenog za ubistvo ni traga ni glasa, spekuliše se da je napustio Vranje

Pripadnici Policijske uprave u Vranju i dalje intenzivno tragaju za M. S. (1974) iz Vranja zbog postojanja osnova sumnje da je 20. februara ove godine počinio krivično delo ubistvo.

Postoje neke indicije iz nezvaničnih izvora da je navodno napustio grad, ali takve potvrde nema iz zvaničnih policijskih izvora.

- Policija poziva građane da se, ukoliko imaju bilo kakva saznanja i informacije o osumnjičenom muškarcu sa fotografije, odmah jave u najbližu policijsku stanicu ili na brojeve telefona 192 i 017/401-585 - saopšteno je u nedelju iz Policije uprave u Vranju.

M.S. osumnjičen je da je iz vatrenog oružja u subotu 20. februara oko 18 časova ubio devojku (27) iz Vranja kod benzinske pumpe, u neposrednoj blizini Glavne autobuske stanice.

Policiji je odmah nakon ubistva prijavljeno da se tamo nalazi beživotno telo devojke.

U pucnjavi je navodno ispaljeno šest hitaca.

Komentari

Ako je otisao u Trnovac odmah posle ubistva dok je nasa azurna policija odreagovala, taj je vec transportovan na Kosovo i *zivece srecno do kraja zivota". Nek je njoj laka zemlja.

Najnovije vesti

Foto ilustracija UC Od petka skuplje cigarete »

Vranje - Nakon što je Vlada Srbije povećala akcize na cigarete za dinar i po, počele su spekulacije o tome kada će pušač...