Obustava saobraćaja u Kosovskoj na 8 dana, Milenjum tim izvodi radove

Saobraćanje vozila u delu Kosovske ulice biće privremeno obustavljeno u periodu od 10. do 18. marta, saopšteno je iz vranjskog JP Urbanizam i izgradnja grada Vranja.

"Izvođaču Milenijum tim (Millennium team) iz Beograda izdata je saglasnost za privremenu obustavu saobraćaja za vreme izvođenja radova na izgradnji infrastrukturnog objekta - fekalne kanalizacije u Novom naselju Bunuševac u Vranju, u dužini od 534 metra", saopšteno je iz Urbanizma.

Saobraćaj će biti privremeno obustavljen na deonici od raskrsnice kod Bunuševačkog groblja do skretanja za selo Soderce, u dužini od 300 metara", objašnjavaju iz Urbanizma.

Saobraćaj će se u međuvremenu obavljati preko novoprojektovane obilaznice u Industrijskoj zoni Bunuševac.

Razlog obustave saobraćaja je izvođenje radova na izgradnji fekalne kanalizacije u Novom naselju Bunuševac, dodaje se u saopštenju.

Iz JP Urbanizam i izgradnja grada Vranja mole građane "za strpljenje i razumevanje" i objašnjavaju da će "radovi biti završeni u najkraćem mogućem roku".

"Po završenim radovima, interna komisija upravljača puta obići će deo putne infratrukture i o svemu sačiniti zapisnik", navodi se na kraju teksta saopštenja iz JP Urbanizam i izgradnja grada Vranja.

Najnovije vesti