NS Trgovište: Vlast pokušava da razbije lokalni Savez za Srbiju

Iz Opštinskog odbora Narodne stranke Trgovištu saopštili su da imaju "saznanja o tome da postoje pokušaji pojedinih funkcionera trgoviškog SNS-a da tajnim dogovorima sa pojedinim liderima lokalnog Saveza za Srbiju - Savez za Trgovište uruše" ovu opozicionu koaliciju na lokalu.

- Cilj dogovora je razbijanje lokalnog Saveza i opozicije u Trgovištu, a zauzvrat nekim opozicionim liderima nude se privilegije, uz dobru "trgovinu".

Mi to ne smemo dozvoliti i ne smemo izdati ljude koji se iskreno bore za svoju opštinu.

Moramo biti jedinstveni i ne smemo dopustiti nikakvu političku saradnju sa vlastima, kako ne bi smo naneli štetu ostalim ljudima unutar Saveza za Srbiju - Savez za Trgovište.

Nikako ne smemo dozvoliti da dođe do razjedinjavanja jedine opozicione grupacije, jer samo zajedničkim delovanjem i nastupima možemo doći do željenih političkih rezultata - piše u saopštenju NS-a.

Trgoviški narodnjaci navode da će se "zalagati za jedinstveno delovanje unutar lokalnog Saveza".

- Moramo ostaviti svoje lične sujete i različitosti po strani i nastaviti da delujemo jedinstveno zarad svih meštana i omladine kojih je sve manje u našoj opštini i koji, u potrazi za boljim životom, iz dana u dan napuštaju svoje rodno mesto.

Ostavljamo rezervu da ne verujemo stoprocentno u informacije koje dolaze do nas, sve dok se one ne ispostave kao tačne, a činjenice ne budu vidljive - navode iz NS-a u Trgovištu u saopštenju koje je potpisao lokalni lider Marko Krstić.

Najnovije vesti