NS: Jednoumlje na lokalnim TV stanicama

Da li će lokalne televizije u Vranju nastaviti sa istom praksom nepozivanja u svoje emisije bilo koga ko ima drugačije mišljenje u odnosu na vladajuću SNS - upitali su u ponedeljak u saopštenju za javnost predstavnici Gradskog odbora Narodne stranke (NS) u Vranju, osvrćući se na rapisani konkurs grada Vranja za sufinansiranje medijskih sadržaja.

- Ako znamo da je grad izvojio skoro 20 miliona dinara za finansiranje medijskih projekata, od toga 15 miliona telelevizijama, a za sve ostale medije nešto manje od 5 miliona, GrO NS postavlja pitanje lokalnim televizijama koje će na konkursu, kao po običaju svake godine do sada, dobiti najveći deo ovih sredstava iz budzeta grada, da li će i dalje biti zatvorene za sve stranke opozicije, ali i za sve misleće građane koji su iskreni protivnici ovog destruktivnog režima.

Da li je bilo ko iz neke opozicione stranke bio pozvan da iznese svoj stav o bilo kom pitanju koje je od značaja za grad i građane Vranja?

Nije.

Da li je bilo koji misleći građanin koji ne podržava nakaradnu politiku SNS i Aleksandra Vučića pozvan da iznese svoje mišljenje na bilo kojoj od ovih televizija?

Nije.

Da li je bilo nekih debatnih emisija gde bi se čulo drugačije mišljenje od onog koje zastupa režim?

Nije.

Naravno, mi znamo da i neće sve dok ovaj grad i ovu državu vodi ovaj nakaradni režim uz podršku ovih "medija" koji ne služe ničemu drugom do širenju propagande o blagostanju i zlatnom dobu koje postoji samo u imaginarijumu SNS predizbornih reklama i spotova proizvedenih i plasiranih putem ovih televizija - navode vranjski "narodnjaci".

U NS ističu stav da, "pošto će televizije dobiti novac i onih građana koji drugačije misle, imaju moralnu obavezu da se na u njihovom programu čuje i stav tih građana".

- Međutim, vi za moral i ne znate, vi znate jedino kako da na legalan način, uz podršku vladajuće stranke od koje zavisite, opljčkate gradski budžet.

A drugačije mišljenje?

Drugačije mišljenje vam ionako smeta, a i "koga to zanima" - navodi se u saopštenju vranjskog odbora NS-a.

Najnovije vesti