Novi režim parkiranja u Vranju: Promena zona u pojedinim ulicama

Od ponedeljka 1. novembra, u skladu sa rešenjem Gradskog veća grada Vranja, u ulicama u užem gradskom jezgru biće izmenjene zone naplate parkiranja tako što će pojedine ulice iz "prve" (crvene) preći u "ekstra" zonu, a pojedine ulice iz druge (žute) u prvu (crvenu) zonu.

"Parkiranje u ekstra zoni biće ograničeno na dva sata u kontinuitetu, nakon čega je korisnik obavezan da napusti zonu na najmanje 30 minuta", saopštavaju iz JP Parking servis u Vranju.

Cena započetog sata biće nepromenjena.

Ona iznosi 40 dinara, odnosno 50 dinara u drugom satu, a uplata se će se obavljati slanjem SMS poruke na 9174.

Ulice koje će se nalaziti u "ekstra" zoni Kralja Stefana Prvovenčanog, Dr Dimitrija Jovčića, Beogradska, Ive Lole Ribara i Heroja sa Košara.

Ulice u prvoj (crvenoj) zoni od 1. novembra biće Lenjinova (krak), Dunavska, Partizanska, Kneza Miloša, Kralja Milana, Narodnog heroja, Vule Antića, Dositejeva, Matije Gupca, Svetozara Markovića, Cara Dušana i Bore Stankovića (od kružnog toka do mosta).

Ulice u drugoj (žutoj) zoni biće Jovana Hadživasiljevića, Garaža Tekija, Kolubarska, Oca Justina Popovića, Branislava Nušića, Sime Pogačarevića, Ivana Cankara, Zmaj Jove, Hajduk Veljkova, Proleterskih brigada i Bore Stankovića (od mosta do restorana A2).

"Parkiranje se može platiti slanjem SMS poruke na 9171, 9170, 9172, 9173 i na 9174 u zavisnosti u kojoj zoni je vozilo parkirano, kao i putem parking karata koje se mogu kupiti u prodajnim objektima koji imaju vidno istaknuto obaveštenje o prodaji", navode iz PArking servisa.

Za sve dodatne informacije građani mogu da se informišu na blagajni JKP Parking servis Vranje ili pozivom na broj 017/420-200.

Najnovije vesti