Nova Srbija: SNS uplašen brojem građana na ulicama Vranja

Povereništva Okružnog odbora Pčinjskog Okruga i Gradskog odbora Nove Srbije, te Nacionalnog centra za Vranje oglasila su se saopštenjem za javnost u kome se kaže da su pripadnici ove političke opcije "zapanjeni rečnikom iz saopštenja Gradskog odbora SNS-a a povodom drugog protesta građana u petak 1. februara u Vranju".

- Njihovo saopštenje pokazuje da funkcioneri Gradskog Odbora SNS-a ne samo da su iznenađeni, već bi se moglo reći da su uplašeni brojem građana Vranja koji su izašli na protest, svesni da će iz nedelje u nedelju taj broj biti sve veći.

To je najbolji pokazatelj da je sistem ozbiljno uzdrman i da se fotelje polako ali sigurno izmiču.

Neviđen je i beskrupulozan napad na 120 vranjskih lekara, koji smogli snage, hrabrosti i slobode da građanima Vranja ukažu na probleme u vranjskom zdravstvu i totalnu nesposobnost rukovodstva Zdravstvenog centra - navodi se između ostalog u saopštenju Nove Srbije.

Novosrbijanci poručuju naprednjacima "da pre napada na druge ljude pogledaju u svoje dvorište".

- Koga ste postavili da vam vodi zdravstvo.

Da li ste gospodo ovih dana obišli taj zdravstveni centar kojim se toliko hvalite?

U pravu ste, takve uslove nema niko u svetu.

Interno, Ortopedija, Neurologija, Psihijatrija i druga odeljenja na sve liče samo ne na savremenu bolnicu.

Ordinacije lekara i medicinskih sestara neokrečene su, zidovi prekriveni buđom od propalih instalacija vode i kanalizacije, sanitarni čvorovi u gorem stanju nego u najprimitivnijim krčmama.

Ne lekari nisu krivi, krivo je rukovodstvo i taj gradski većnik za zdravstvo bez koga direktorica ZC ne sme ni olovku da kupi.

Da li je pohvalno to što veoma bolesni pacijenti lutaju gradom da kupe najobičniju gazu, špric, iglu, a o lekovima da ne govorimo jer, bože moj, imati to u ZC je misaona imenica.

Džaba vam hvalisanje sa novim hirurškim blokom, kad on još nije u funkciji - poručuju novosrbijanci.

Najnovije vesti