Nova dimenzija udobnosti Simpovog nameštaja na sajmu u Beogradu

Simpo se na 56. Sajmu nameštaja u Beogradu koji je u toku predstavlja novim kolekcijama u drvnom nameštaju, garniturama i robnoj grupi ležajeva sa novim materijalima.

Direktor kompanije Slađan Disić izjavio je da nameštaj Simpa predstavlja inovaciju u odnosu na sve ostale izlagače, ali i na asortiman kompanije iz prethodnih godina.

- Reč je o miksu kvaliteta, udobnosti, funkcionalnosti i pristupačnih cena.

Očekujemo da naše inovacije izazovu pažnju posetilaca i da će nova kolekcija zameniti staru do kraja ove ili početkom iduće godine - rekao je Disić.

On je pojasnio da je tim Simpa za razvoj radio po zahtevima kupaca i da su jedan od produkata toga ležajevi koji se raskplapaju daljinskim upravljačem.

Direktorka marketinga Jovana Nestorović kazala je da ovogodišnju kolekciju Simpo prezentuje pod sloganom "Nova dimenzija udobnosti".

- Upravo je udobnost podignuta na jedna potpuno novi nivo, pre svega kroz dizajn novih modela, ali i kroz ugradnju posebnih materijala koji pružaju dodatne benefite kupcima.

To su posebna silikonska punjenja, HR i memori pene koji pružaju neverovatan osećaj udobnosti - rekla je Nestorovićeva.

Kamp kućica kao atrakcija

Atrakcija u ovogodišnjoj sajamskoj ponudi Simpa je kamp kućica, namenjena izvozu, prvenstveno tržištu Severne Irske, ali i zemljama Ex Yu.

Reč je o gotovim kućicama od 28 do 34 kvadrata, koje se proizvode u kratkom roku, pa u Simpu očekuju da one budu hit i da interesovanje prvenstveno dođe od kupaca mlađe generacije, ponajviše iz zemalja koje izlaze na more - Crne Gore, Hrvatske, pa i Grčke.

Nagrada Sajamski ključ Simpu

Na 56. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije u Beogradu kompanija Simpo iz Vranja nagrađena je Sajamskim ključem za kreativno osmišljen sajamski nastup. Dodeljeno je više nagrada nauspešnijim izlagačima i najboljim proizvodima u industriji nameštaja.

Najnovije vesti