Nikolić: Vratio sam se u svoju kuću

Advokat Dragan Nikolić Nika iz Vranja, donedavno poslanik Zavetnika u srpskom parlamentu, izjavio je u sredu za produkciju Kontekst, medija Vranje News i TV Info Puls, da se za povratak u SNS odlučio "nakon razgovora sa Aleksandrom Vučićem i rukovodstvom naprednjaka.

"Vratio sam se u svoju kuću, svoju porodicu nakon dogovora sa predsednikom Vučićem i rukovodstvom SNS-a da bih pomogao koliko mogu da Srbija stane na noge, da se razvija i jača", kaže Nikolić.

On dodaje da je njegov cilj "da mladi ostanu u Srbiji, a da se oni koji su otišli vrate".

"Nakon razgovora sa rukovodstvom SNS-a došli smo do zaključka da imamo zajedničke ciljeve u pogledu ekonomskog razvoja zemlje i njene stabilnosti", navodi Nikolić.

On dodaje da će dati "maksimalan doprinos u vođenju racionalne i razumne politike, koja će građanima Srbije omogućiti sigurnost i bolju budućnost".

Nikolić nije želeo da da nikakav komentar na pitanje zašto je napustio redove Zavetnika i kakva je reakcija bila u toj stranci kada je saopštio da se vraća u SNS.

Komentari

Kako te primiše posle svih uvreda koje si im upućivao ovih godina iz zavetničke kuće(ili je to očigledno ista kuća,samo druga soba) i obrnuto ,sta su ti sve rekli ti iz stare kuće u NS je zapanjujuće.No,do obraza je!

Удба је чудо

Ti si najveći karakter svoje kuće a i oni koji te vratiše,ali sve je to politika!

Najnovije vesti