Nikolić: Svi politički funkcioneri u Vranju diplome na sunce VIDEO

Miloš Nikolić, predvodnik Grupe građana (GG) "Vranje Vranjancima" koja najavljuje osvajanje 30 odsto glasova na lokalnim izborima, pozvao je sve političke lidere u Vranju da daju na uvid javnosti svoje fakultetske diplome.

On je to učinio nakon što je, kako kaže, protiv njega preko nekih lokalnih medija "pokrenuta hajka" s ciljem kompromitovanja njegove ličnosti.

- Objavljeno je kako je lako da grupu građana formira neko ko je, kako je rečeno, "kupio doktorat, radi na privatnom fakultetu i ima finansijsku moć".

I još je rečeno da "razni moćnici stoje iza mene".

To sve naravno nije tačno, a ja pozivam sve aktere, funkcionere na političkoj sceni Vranja da pokažu svoje diplome i da vidimo kako su, gde i na koji način završili fakultete - rekao je Nikolić koji uz svoje ime ima i doktorsku titulu.

On je kazao da "nije dete koje je raslo uz neku političku partiju".

- Nisam ni neko ko je od bilo koje političke stranke profitirao i živeo poslednjih dvadeset godina.

Nisam dete moćnih roditelja, već sam rastao u radničkoj porodici.

Školovao sam se na zakonit i pošten način.

Da li sam završio privatni ili državni fakultet, to je moja odluka i između te dve opcije danas nema razlike.

Pre tri godine inspektori privrednog kriminala ispitivali su moje diplome osnovnih i master studija, sve je provereno i slučaj stavljen ad acta, utvrđeno je da je sve čisto - kazao je Nikolić.

Najnovije vesti

Foto SPC Danas je Blaga Marija »

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i pravoslavni vernici u Vranju i Srbiji u utorak slave Blagu Mariju, bivšu grešnicu Marij...