Neprijatan poraz rukometaša: Vranje 1957 - Mokra Gora 28:32

Neprijatan i neočekivan poraz doživeo je Rukometni klub Vranje 1957, u 12. kolu Super B lige Istok-Zapad, izgubivši kao domaćin od ekipe Mokre Gore iz Zubinog Potoka rezultatom 28:32 (14:20).

Gosti sa Kosova i Metohije ključnu prednost napravili su u prvom delu igre, pa je domaćinima bilo teško da dostignu prednost od šest golova, iako su dobili drugo poluvreme.

Najefikasniji u ekipi Vranja 1957 sa po 7 golova bili su Đorđe Čolović i Savo Bošković, četiri je upisao Žarko Barjaktarević, a po 3 Stefan Pavlović i Mihajlo Stanojković.

Mrežu domaćih izrešetao je igrač Mokre Gore Nemanja Aleksić sa 10 golova, dok su kod gostiju po šest puta pogađali Aleksandar Simović i Ranko Tomović.

Posle ovog poraza umanjene su šanse Vranjanaca da ostvare plan kojim su zacrtali da na kraju prvenstva budu među pet najboljih timova lige.

Posle dvanaest kola nalaze se u zoni ispadanja, na desetom, pretposlednjem mestu tabele sa samo sedam bodova, a još će u narednom kolu biti slobodni, bez prilike da poprave bodovni saldo.

Najnovije vesti