Neočekivani poraz futsalera pred početak play off-a: KMF Vranje - Ekonomac 1:4 FOTO/VIDEO

Futsaleri KMF Vranje poraženi su od Ekonomca iz Kragujevca sa 1:4 (1:2), u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva u Prvoj futsal ligi Srbije.

Uprkos tome, posle osamnaest odigranih kola, Vranjanci su sačuvali prvo mesto na tabeli uoči početka play off-a, i kao prvi na tabeli ulaze u odsudne utakmice za prvaka države.

Brine, međutim, ubedljiv poraz u susretu sa Kragujevčanima u Sportskoj hali u Vranju.

Jeste došao od nekadašnjih višestrukih prvaka Srbije, ali oni ove godine ne pružaju ni približno dobre partije kako su to činili u svojim najboljim danima i zauzimaju tek sedmo mesto na tabeli.

Još više od rezultata zabrinjava igra KMF Vranje, jer su ovoj utakmici, mora se priznati, gosti bili bolji i zasluženo slavili.

Vranjanci, zapravo, nisu pronašli protiv-igru za taktiku koju je postavio trener gostiju.

Publici, koja je na ovaj meč došla u velikom broju da proslavi (prvi put u istoriji kluba) prvo mesto na tabeli u regularnom delu šampionata, ostaje da se nada da su futsaleri Vranja u stanju da se izdignu iz ove situacije i krenu da igraju mnogo bolje, jer za titulu će im to i te kako biti potrebno.

U meču protiv Ekonomca jedini gol za Vranje postigao je Predrag Peca Jovanović u 1. minutu.

Nakon toga je vranjski tim stao, a gosti su nanizali četiri gola - Božidar Simić pogodio je u 5, Andreja Stojčevski u 7, te Nikola Rnić u 22. i 35. minutu utakmice.

Vranjanci su regularni deo prvenstva završili na prvom mestu sa 39 bodova, a Loznica Grad 2018 (zbog poraza od Novog Sada u prošlom kolu) ostala je tri boda iza Vranja - 36.

Od 3. do 6. mesta na tabeli su Novi Sad sa 32, FON Banjica sa 30, Novi Pazar sa 29 i niški Winter sport sa 23.

U nastavku pogledajte jedan od golova gostiju i promašeni kazneni udarac Miloša Trajkovića za KMF Vranje pri rezutatu 1:3.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...